torsdag, april 02, 2009

Kodak Moment


Forleden viste Enerkå et program i serien 'landeplage' på fjernsynet. En veldig morsom og interressant serie der man får gjensyn og gjenhør med sanger som har vært monsterhits i kongeriket i årenes løp.
I akkurat dette spesifike programmet - som handlet om - Sivert Halvdansens 'Kjærlighetsvise' - viste de et klipp av Vidar Bønn Bjarnesen når han ledet en allsang. Alle som kjenner Bjarnesen vet at han er Norges mest ukritiske mann. Han ledet 'Ti i skotet' i hundre år uten å si noe negativt om en eneste låt. Han ledet også et program som het 'Dasapo' på åttitallet - sammen med Hunnvor Gals - og det var så koselig å allsangete at det nesten ble litt for mye av det gode.
Uansett: Fjeset til Joviale Bjarnesen i nærbilde når han synger ' ......Å TANKAN BAK E JÆVLI' DÅRLI GJØMT...' er så hysterisk morsomt at hvis 'landeplage' noen gang blir gitt ut på DVD så MÅ jeg ha den. Det er litt vanskelig å beskrive med ord - det er vel slik at han smiler mens han synger det - men øynene hans avslører at han synes teksten er alt for drøy.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hvordan vet du alt dette om Bjarnesens karriere? Var du en av dem som faktisk SÅ programmene?

paaskeharen sa...

Wikipedia. Forøvrig var jeg fast lytter av Ti i skotet.

paaskeharen sa...

Rimelig nebbete kommentar, forresten.

Bergljot sa...

Så så. Jeg vet jo at det ikke var så mye annet å ta seg til på de kanter på den tiden. Iallfall ikke før du fikk deg moped.

Autistisk tekst-nazi sa...

Det heter "Tankan' bak e' jævli' dårlig GJEMT" Ikke TENKT.

paaskeharen sa...

Ja? GJØMT - GJEMT ? Same shit.

Nazi sa...

GJEMT!!