Kodak Moment


Forleden viste Enerkå et program i serien 'landeplage' på fjernsynet. En veldig morsom og interressant serie der man får gjensyn og gjenhør med sanger som har vært monsterhits i kongeriket i årenes løp.
I akkurat dette spesifike programmet - som handlet om - Sivert Halvdansens 'Kjærlighetsvise' - viste de et klipp av Vidar Bønn Bjarnesen når han ledet en allsang. Alle som kjenner Bjarnesen vet at han er Norges mest ukritiske mann. Han ledet 'Ti i skotet' i hundre år uten å si noe negativt om en eneste låt. Han ledet også et program som het 'Dasapo' på åttitallet - sammen med Hunnvor Gals - og det var så koselig å allsangete at det nesten ble litt for mye av det gode.
Uansett: Fjeset til Joviale Bjarnesen i nærbilde når han synger ' ......Å TANKAN BAK E JÆVLI' DÅRLI GJØMT...' er så hysterisk morsomt at hvis 'landeplage' noen gang blir gitt ut på DVD så MÅ jeg ha den. Det er litt vanskelig å beskrive med ord - det er vel slik at han smiler mens han synger det - men øynene hans avslører at han synes teksten er alt for drøy.

Kommentarer

Anonym sa…
Hvordan vet du alt dette om Bjarnesens karriere? Var du en av dem som faktisk SÅ programmene?
paaskeharen sa…
Wikipedia. Forøvrig var jeg fast lytter av Ti i skotet.
paaskeharen sa…
Rimelig nebbete kommentar, forresten.
Bergljot sa…
Så så. Jeg vet jo at det ikke var så mye annet å ta seg til på de kanter på den tiden. Iallfall ikke før du fikk deg moped.
Autistisk tekst-nazi sa…
Det heter "Tankan' bak e' jævli' dårlig GJEMT" Ikke TENKT.
paaskeharen sa…
Ja? GJØMT - GJEMT ? Same shit.
Nazi sa…
GJEMT!!

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta