Færra te Liverpool.

De siste par dagene har jeg drevet og klasket lakk på en treplate - som skal fungere som en slags 'arbeidsbenk' på badet - til bleieskift og denslags.

Jeg er ikke særlig handy - i motsetning til tidligere generasjoner av Dvergbøyer - både min far og hans far før han har vært nevenyttige.
Morfar var visst også flink så lenge han kunne se.

Det er med andre ord ikke genene det er noe i veien med.

Og så tenkte jeg på neste generasjon da - hvis ikke de er mer enn gjennomsnittlig interessert - så er de føkka. Og det betyr at de selv må søke kunnskap om håndtverk og praktisk problemløsning. Og der har jeg ingenting å skilte med.

Men kanskje Gamle Dvergbøyen kan lære dem et triks eller to. Men det er ikke sikkert, for han er en jækla utålmodig læremester.

Og tankene vandrer videre til hva ungene våre egentlig KOMMER til å bli. Jeg håper de er friske. Og glade.

Men de kommer til å vokse opp som byaser eller sørpiser. Eller begge deler. De vil nok ikke få den nærheten til dyr eller til naturen som jeg hadde i min oppvekst.

På den annen side vil det være gode muligheter for at de har jevnaldrende i nærheten (utenom hverandre også) som de kan leke med. Det var det i sin tid skralt med på den ytterste nøgne Ø.

I morgen reiser jeg til Liverpool - hvor pinten er billig - og fotballen god. Jeg vurderte et øyeblikk å ta med meg computeren, jeg føler meg hemma når jeg ikke får skrevet et par ord hver dag. Men som Rållså sa så kan jeg jo bare ta med meg ei blokk eller noe.

Jaja. Det blir ikke noe blogging på noen dager da. Derfor poster jeg denne i dag.

Kommentarer

Bergljot sa…
Morfar var handy også etter at han ble blind. Det var da han ble møbeltapetserer. Kos deg i Liverpul.
mexico-snake sa…
Godt du ikke skal færra te Mexico.
Jeg kan lære dem å høvle og sveise, og jeg er kjempetålmodig, bare spør rållså.
Vennene er jo den nye familien vettu.
Anonym sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta