torsdag, mars 05, 2009

Leserundersøkelse.

I snart tre år har jeg styrt dette nettstedet med jernhånd og selv om målet om verdensdominans fortsatt kan synes fjernt så klarer jeg til tider ennå å skape et visst engasjement. Det at min øyeblikk 40 år gamle storesøster annonserer etter barnevakt her inne påfører selvsagt profilen visse riper i lakken og hvis det gjentar seg må jeg slette annonsene.
Men så er det dette med futten i debatten. Dere kan være litt tunge å få ut på gulvet synes jeg. Med unntak av Slangeleder som er dansevillig som bare juling og Rållså, Frekkesen, Figen, Pål Øystein og Bergljot.
Trønderdegosen har ikke latt seg engasjere siden min sympatierklæring for Venezuelas sterke mann.
Nå vil jeg gjerne vite hvilke tema dere engasjerer dere i. Hva synes dere er gøy? Gamle rølpiser? Nye rølpiser? (mindre å velge i der, gitt) Diktatorer? Mer Juesei-dissing? Personal stuff? Generell dissing? Deprimerende reportasjer fra Påskeharens skyggesider? Eller noe annet? Eller liker dere best å lese om dere selv? Eller gir dere jamnt faen bare tiden går og dere kommer dere hjem fra jobb snart?

17 kommentarer:

Frk. Frekkesen sa...

Har du tenkt å skrive en populistisk blogg om det andre ønsker å lese? Bloggen din må være som den er! (Jeg vil IKKE lese om meg selv, og de gamle rølpehistoriene dine minner meg om at jeg har rølpet for lite selv.)

paaskeharen sa...

Det at jeg har en leserundersøkelse betyr ikke nødvendigvis radikale omlegninger. Og det betyr ihvertfall ikke at jeg vil slutte å dundre på stortromma og være usaklig når det tjener mine hensikter.

Bergljot sa...

Jeg liker bloggen din som den er, jeg. Enig med frekka i at rølp er entertaining, iallfall for oss over 39 som ser på "Med hjarta på rette staden" og hører på P1. Det var ikke meningen å misbruke bloggen din for å skaffe barnevakt, det er bare det at det ikke bestandig er så lett å oppnå kontakt med deg per mobil.

pål øystein sa...

Kjære paaskehare, dynamikken i din blogg er veldig bra. La leserene komme til deg. . .

paaskeharen sa...

Skryt er vel og bra, men innspill er enda velogbraere.

metallslange sa...

Takk for at du spør. Jeg tenkte på at du kunne lage en historie om å blande metaforer...Førte mann til mølla på Julekjerringa. Og så har jeg en forkjærlighet for funfacts som bare er halvsanne a.la ...Det er minst 60% vann i en agurk. Dette engasjerer meg, og er mye mer viktig enn det meste. Viktige ting, vil jeg si.

pornoslange sa...

Skriv mer om genitalier, på generell basis. Alltid bra tema og engasjerer meg hele tiden. Hva som skjer og hvorfor...

Slangeløper sa...

Aldri skriv noe om Kafka. Prosessen er en drittbok og det er alt det andre også, men landsmannen Kundera...han kan du skrive om. Bøker, altså. Slangen hadde våte øyne i gjennom drageløperen og tusen strålende soler. Balansekunst og En vinter i Madrid er også eksempler på genialitet. Bedre får du det ikke...Gelwabies barn og Huset ved moskeen....helt konge.

tulleslange sa...

Mangfold er bra, men hvor blir det av sex'en?

gramatikkslangen sa...

Jeg lovver å skjerppe inn grammatikken, for jeg sender i et raaaseende temppo, så mistenker jeg deg for å være gramatikk-nazi. Stemmer dette?

paaskeharen sa...

Ja. jeg er nazi på ord. men ikke på tegnsetting for det kan jeg ikke. Har på følelsen av at det kommer til å bli en hel del blogging om Forfattergeniet Kafka framover. med hovedfokus på hans mesterverk Prosessen. Takk for flott og kreativ feedback.

Olav sa...

Årsaken til mitt fravær har vært mer mangel på internett enn mangel på engasjement.

Leserundersøkleser er kjekt:
Eg skulle gjerne sett mer sensasjon- og forbrukerstoff i vekene, og kanskje hatt meir ein magasindel i helgene, med bloggpostar om livsstil, identitet og hot couture. Portrettintervju hadde og vore kjekt.

frk. Figenschou sa...

meh...jeg kjenner ingen som får så mye tilbakemeldinger som deg, selv har jeg tre på en god dag der minst en av kommentarene er min egen, mens du lett flekker opp en syv-åtte.

Hvis jeg får velge vil jeg ha litt mer om hvordan bardene til bardehvalen fungerer.
For det har jeg lurt på lenge. Får den noengan barder utfor munnen ved uhell og hvordan får den barden på plass inn i munnen da? Eller er bardene festet både oppe og nede? Hvordan organiserer den i så fall bardingen når munnen er lukket? Sånne ting.

paaskeharen sa...

Bardehvalen? Hm, jeg har vel muligens uttalt meg om saker jeg har hatt mindre greie på. Men jeg husker ikke når i farten. jeg kommer tilbake med en Bardehval-spesial i nærmeste framtid. Det er sant at jeg får en del kommentarer, men hvis jeg skal oppnå verdensherredømme før hjernen min tørker inn til en bitteliten rosin så trenger jeg endaenda mere. Når det gjelder portrettintervjuer er det nærmeste jeg kommer den lille Bono-reportasjen jeg hadde om dagen. I morgen blir det en reportasje fra en busstur jeg hadde ned til byen i dag. Så dette er en slags Teaser.

Frk. Frekkesen sa...

Til å være grammatikknazi er du fryktelig dårlig på "når" og "da". "Den gang DA og hver gang NÅR" er en god huskeregel.

Anonym sa...

Gamle rølpehistorier

Suli Andropov sa...

Jeg ønsker meg hjemmehos reportasjer, hvor du for den "over toppen" pinligheten som kan fremkomme i bilder, men bare med ord.