fredag, mars 13, 2009

Breie fella å høgt styre - å boyle.


Rållsings og jeg er så smått i gang med de praktiske forberedelsene til tvillingenes ankomst. Sist helg var vi en tur på Varbø og kjøpte noe brukt utstyr av noen kjenninger av Bergljot. Det er visst ingen grenser for hva man trenger. Senger og lekegrinder og bilstoler og ammeputer og seler og bæremeiser og små dyner og softbager og hardbager og babystoler og vogn for å nevne noe. Trenger man bilsete med hjul? Med eller uten base?
Ja! Sier noen. Nei, det er ikke nødvendig sier andre. Bare klatt.
Gamle Dvergbøyen og rådgiveren hans - en spælvèr - har bevilget sponsormidler til tvillingvogn og det er jo bra. I utgangspunktet hadde jeg tenkt å bare bruke en vanlig og hvis det ble for trangt oppi selve bagen så kunne den ene ligge på bagasjegrinda under.
Rållså sa at hun hadde drømt at det var tre istedenfor to. Men hun er heldigvis ikke så sanndrømt. Èn gang drømte hun at Mariangelica skulle ha barn med en mann fra Tchad.

6 kommentarer:

atomslang sa...

Du kommer til å trenge all ro som er en del av din personlighet + en del til. Gang dette med ti opphøyd i 99 og du er på vei...

frk. Figenschou sa...

Haha da rulle var her fortalte jeg at trillingen ofte ikke ble oppdaget av legen for når legen har funnet to på ultralyden leter hanhun gjerne ikke etter fler.

Hun ble nok litt skremt ja.

Anonym sa...

Spelveren er jo en kar med mange barn og mange flerlinger også, så han kan sikkert gi Dvergbøyen gode råd (jeg kan ikke huske å ha sett ham kjøre vogn, noen gang...)

paaskeharen sa...

Spelvèren er ganske tradisjonell når det gjelder farsrollen syns jeg.

Bolla sa...

Ikke for å ta motet ifra den blivende far, men ,det kan være lurt å få med seg litt kultur nå, før det er for sent. Hva med revy på sampehuset?
fredag eller lørdag?

Anonym sa...

Håper du kan gå med meg på fredag! Ellers må jeg gå alene, og det er litt dumt - i tillegg - ser ut til at jeg skal vokte 4 unger aleine på lørdag, da?