Spør Otto!

I leserundersøkelsen forleden var det relativt høy stemning for gamle rølpehistorier. De første ukene etter at jeg startet denne bloggen var slike anekdoter en av de viktigste ingrediensene. Man kan nesten si at rølpehistorier er en hjørnestein i det skjøre Påskehare-imperiet.
Nåvel - etter at mor ble fast leser har rølpisene avtatt en del - delvis fordi jeg holder på å gå litt tom på omådet - og delvis på grunn av kildevernet - hensynet til mine medrølpende søstre og brødre.

Det var en gang for lengelenge siden - uteplassen som i dag kalles 'The Irishman' het 'Spør Otto!' - og de hadde 18års-grense i første etasje og alle rettigheter og 20 år i andre. Irskeslangen, Magnus, Suli og undertegnede inntok stedet etter et vorspiel jeg ikke husker noe fra. 'Otto' var et slikt utested med vinduer ut mot gaten og på varme sommerkvelder satte de dem åpne for å slippe røyk og svettelukt ut og sommerluft inn. Jeg har en klar formening om at Suli ble sittende alene på kulturhustrappene utenfor fordi han var for ung til å komme inn oppe. Og jeg husker at vi andre hang ut vinduene og skrålte og lo uten at dette bidro til å øke Suli's humør noe særlig.
Jeg var veldig full og det oppdaget vaktene også og plutselig var jeg også ute. Det var da jeg fikk den lyse idèen at jeg man kunne kratle inn på utsiden og det gjorde jeg og inn i baren og flere drinker og ut igjen og inn enda en gang. Jeg mener også å huske at Suli tok kratletrikset i bruk. Og i en kort periode var vi alle samlet der oppe før vaktene omsider avslørte oss og kastet oss alle ut dørene. Da hadde valslangen elget i baren og dørvaktene var under middels fornøyde med oppførselen vår. Som et punktum (og dette er jeg ikke så veldig stolt over) urinerte jeg på ytterveggen i vaktenes påsyn.

Kommentarer

Gummislangen sa…
You are one of a kind. Jeg også klatret inn tre ganger og spydde både i baren og ut vinduet. Du reddet dagen min med denne..
Anonym sa…
Di e hærlige i den alderen.
paaskeharen sa…
En flott rollemodell for mine ufødte barn er jeg.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta