Innspel?

Eg noterer at eg har fått Senterpartiet som følgjar på Twitter, kanskje dei prøvar å jaga meg tilbake i flokken etter alle desse åra.
Eg driv og førebur meg på turnè. Eg har vorten plukka ut til å delta på ein Bloggturnè saman med 3 andre skribentar, og om dykk lurer på kva det eigentleg går ut på, så skal eg freista å forklara: Me skal ut på ein slags foredragsturnè i regi av Folkeakademiet Rogaland for å diskutera problemstillingar og erfaringar rundt det å skriva blogg på verdsveven.

Dersom nokon skulle vera interresserte, så kan eg publisera datoane og meir informasjon, og dersom dykk ikkje er det, så er det greit det òg.

Eg skal mellom anna presentera bloggen min, og tilhøva rundt han. Eg har forsåvidt skrive ned noko òg, men eg vil gjerne at dykk som les (på meir eller mindre fast basis) deler dykkar synspunkt. Kva slags blogg er det eigentleg eg skriv - slik dykk opplever det? Kva er det som gjer at dykk gidd? Kun på jakt etter sladder? Sjøl les eg berre 3 bloggar på fast basis, og den eine (monstermamma.com) har ikkje vorte oppdatert på 2 månader.
Eg er òg fan av frøken figen (http://frkfigenschou.blogspot.no/) og storesyster Bergljot  (http://bergljot-fjas.blogspot.no/), det hender at eg sklir innom andre òg, men relativt sjeldan.

Alle innspel er velkomne.

Det er ein funksjon heilt øverst på sida her som heiter neste blogg, og det å trykkja på den er som å dykka ned i alt det som er meiningslaust i verda. Ei medvekt til det meiningslause.

Kommentarer

Bergljot sa…
Well done! Jeg leser deg fordi du er bror min, fordi du skriver godt, morsomt og engasjerende, fordi du ganske ofte har overraskende innlegg med overraskende skråblikk og fordi du representerer en sunn motvekt mot alle dameforfattede blogger. Det er ikke så mange herrer som blogger om hverdagslige saker.
Anonym sa…
Jeg leser bloggen din på daglig basis, eller det er ikke hver dag det er noe nytt å lese da :-) jeg synes du skiver morsomt om alt fra dagligdagse hverdagshendelser til litt mer underfundige innlegg! Jeg likte bedre at du skrev på dialekt /eller bokmål enn denne nynorsken da...... Sliter også litt med hvit skrift på svart , men innleggene er såpass bra at jeg leser likevel. Gro
Anonym sa…
Jeg opplever det du skriver som ærlig og morsomt. Det er fint å ikke vite hvem du er og så få innblikk i noen av tankene dine.
Du skriver poetisk, ironisk, hjertevarmt og tankevekkende om hverandre. Politisk er du der jeg selv er - sannsynligvis. Du er også etter all sannsynlighet en kul fyr.
paaskeharen sa…
Tusen takk for gode innspill og skryt. Til Gro: Hvit skrift på svart har jeg fått kritikk for før, og jeg ser at det kan være litt stress å lese. Design er heller ikke noe jeg har prioritert, for jeg blir så inderlig sur når jeg ikke får til tekniske ting. Men jeg kan kanskje prøve å bytte om. Den sorte fargen har vel mye med min metal-fortid å gjøre. Nynorsk-blogging begynte som en protest mot de blåblå som har lyst til å avskaffe nynorsk i skolen. For meg er det et målføre som jeg liker bedre å lese enn å skrive, men jeg elsker klangen i nynorsk, selv om det er lett å knote til når det skal praktiseres. Jeg kommer nok ikke til å skrive 100% nynorsk fremover. Til Bergljot: Takk og takk. Det med dameblogging kommer til å bli tema på turnèen og kanskje en dæsj rosablogging. Til anonym: Takk. Det er fint å være semianonym, og det blir også tema. En åpenbar fordel med å være semianonym er at man kan late som man er en kul fyr. Uten at man nødvendigvis er det:)
Anonym sa…
Metalfortid! Visste jeg det ikke!
MM sa…
Litt seint ute, men det er jo en del av imaget mitt. Dette var hyggelig. Så jeg blir jo litt fristet til å skrive at jeg leser bloggen din for at egoet mitt får sporadisk massasje her, men det hadde vært løgn (og monstre lyver som kjent aldri).

Vel, nøff fjas. Selv om jeg jo er enig med de andre kommentarene over her (og selv om turnéen din er over og vel så det); jeg er ikke så opptatt av det hverdagslige, det er kanskje derfor jeg styrer unna det meste i bloggsfæren (heller ikke at du er mann for den del). Det jeg derimot er opptatt av er å ha et par steder på verdensveven der jeg alltid kan kikke innom, og så står det ett eller annet der som jeg synes er enten morsomt eller interessant eller begge, og der jeg kan nikke og smile i stedet for å frese og spytte. For det finnes så alt for mange sider der ute av den andre typen. Takk.
paaskeharen sa…
Takk selv:)

Populære innlegg fra denne bloggen

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Mablis 2019

Bonde i fra bygda