Sauekurs for flanellskjortemenn



Kjære flanellskjortemannen- sauer blir ikke geiter når de blir gamle.
Det øverste bildet viser ei geit - det nederste en sau.
Som du kan se er forskjellene ganske store- en opplagt forskjell er 'skjegget' geitene er utrustet med. At sauen har ull, mens geita har ragg vil være en annen. Dessuten er det ikke uvanlig at geiter får små horn- noe som er veldig uvanlig hos sauen. Det som kommer ut bak må ikke forveksles med rosiner i noen av tilfellene. Lykke til med den kommende sauepasser-jobben på Haukali.

Kommentarer

Anonym sa…
Eg trodde seriøst at han bare var morsom når han sa det, men han mente det faktisk!! Skulle ikke tro han hadde vært sammen med ei odelsjenta i fira år! Geit e ein gammal sau!??! Han overrasker stadig...:)
paaskeharen sa…
Ja, nei dette var nedslående greier:)
Anonym sa…
Bææææ
Anonym sa…
ka dokk gjor på lørdag?
paaskeharen sa…
Heeey. Da Tvitt is in da house! Me satt hos Arnfinn og drakk, spelte Buzz og snakkte sau te klokkå åtta om mårånen. Kjekt å se deg slenga innom:)
Anonym sa…
Det som er elementær kunnskap for folk oppvokst på bygda er ikke så kjent for de som er oppvokst i tønsbergghettoen. Jeg var i oppveksten mer opptatt av å "dodge bullets og "put a cap in someones ganstaass", dette gikk nok utover min tid til å se på "ut i naturen".
paaskeharen sa…
Du visste at kalver blir høns når de blir gamle?
Flanellskjortemannen - dette har alt rukket å bli en vandrehistorie! Ti poeng til deg!
paaskeharen sa…
Hønsekalver og hanekalver, eller kvige-broilere som vi kaller dem.
Rållserau sa…
Høns, geiter, kuer, sauer. Hva er egentlig forskjellen? Er vi ikke alle mennesker?
paaskeharen sa…
Hvis man- som Flanellskjortemannen slår seg til med ei budeie, så er det visse basiskunnskaper man må ha. Og det er det som er utgangspunktet for dette kurset(som forøvrig er skreddersydd for flanellskjortemannen). Utover høsten skal jeg stille vår berutede helt 'pekebok-spørsmål', slik at vi på sikt kan få denne saken ut av verden.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta