Fuglane


Når eg var på veg heim i natt, vart eg eg angripen av to små måkar. Dei skreik hysterisk på måkespråket sitt- og flaug i full fart mot hovudet mitt, sirkla over meg. Eg sprang livredd og freista å ta dekning under nokre tre og filma dei med mobiltelefonen min på ein gong. Det er den skumlaste filmen eg har sett.

Kommentarer

Anonym sa…
Skremmende! Har opplevd måker som drakk seg fulle på redbull å sprit. De såg så teite ut! Kjempe store (dette var svenske måker, sikkert både større og billigere enn de i norge) med vingene på halv ni bak seg og i tillegg snøvlet de noe forferdelig. Skulle ha filmet det, så kunne det blitt vist i tiende klasse i typisk "ikke kult å vær full" kampanje.
paaskeharen sa…
Ja. Alt er større i Sverige.
Når jeg var liten (på søttitallet) sto 'pedagogisk barne-tv' høyt i kurs. Noen Søndager gikk det en serie der en fyr med serebral parese(eller hvordan det nå skrives) leste fra selvbiografien sin.(i et rom, i et hus, i en hage)Kapittelet 'vepsen' gjorde sterkt inntrykk på meg. Måkene angrep på ny i natt. Alle som kan sin O-fag vet at måker egentlig er noen forvokste veps.
Finn Carling! Han var SÅ skummel!
Da jeg var på arnageren med min venninne Margahrita og hennes sønn Heinz for noen måneder siden skjedde følgende: Margahrita ga en bolle til Heinz, som satt i vogna. Flygende kommer en feit due, og den napper tak i bolla. Heinz nekter å gi slipp og i noen sekunder er det hyling og hakking og fjær overalt. Det viser seg at Margahrita har fugleangst så undertegnede måtte trø til og deise til fuglen med håndveska.
paaskeharen sa…
ahahahahaha!

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta