Skam

DIREKTE: Jens mot Jensen

Det går ofte skeis når jeg går politisk. Fordi jeg først og fremst er et følemenneske og bare antogfremst et tenkemenneske. Selv om jeg tenker rett som det er.

Det er jo valg til Høsten og sånt, og jeg stemmer alltid ved valg, og som regel stemmer jeg på Hallgeir Langeland. Han er en utopist etter mitt hjerte.

Men jeg begriper ikke hvordan partiet hans kan sitte åtte år i regjering og ja, bare SITTE der mens Arbeiderpartiet strammer innvandringspolitikken så jævlig inn at selveste Fremskrittspartiet ikke kunne gjort det styggere.

I natt kom politiet på døra og tok tolv år gamle Neda Ibrahim og hennes familie for å tvangsutsende dem.

Dette er henne som på klingende Sandnes-dialekt uttalte de så berømte ordene eg like Norge, men Norge like ikkje meg.

Jeg syns det er en skam.

(bildet har jeg tyvt fra Dagbladet).

Kommentarer

Anonym sa…
Det ER en skam! Vi er ikke kommet et hakk videre siden politiet hjalp nazistene med å bli kvitt jødene under krigen... Midt om natta slik at ingen skulle rekke å protestere.. Fatter ingenting! Går det an?
Enig, det er helt grusomt!
MM sa…
Ikke bare kjører de rødgrønne Norge-for-nordmenn-politikk, de har også en usedvanlig snever definisjon på hva en nordmann egentlig er. Sørgelig. Skammelig.
MM sa…
Og for ordens skyld: Helt frem til forrige valg har jeg alltid, uten unntak, stemt på Langelands parit.
paaskeharen sa…
Det er noe med å straffe barn fordi voksne lyver som er så fundamentalt feil. Hva med å være litt rause en gang i blant?
slange sa…
SV er en vits. Har vært relativt blå - men aldri brun. I det siste er det venstresiden som irriterer mer enn FRP. Da tenker jeg på venstreliberalere som opptrer som facister. Likevel er det KUN venstre som tenker helt nytt. Spreke tanker som kanskje kunne gått...og tilbake til innvandringsdebatten--> USA har skjelden gode triks, men dei har gitt amnisti twice... Det er en god gjerning.
paaskeharen sa…
Sett venstre i regjering sammen med Høire og FrP, så får du jo se om de klarer å oppnå noe mer. Venstresiden har alltid vært LITT mer på menneskenes side enn kapitalen. Den skumleste fisken i akvariet for meg er Høire. Mer til de rikeste. Føkk Høire.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke