Live Seeds

Neste uke skal vi i Frognerbadet og se Nick Cave og de dårlige frøene.

Det er helt ubegripelig at det er 20 år siden jeg var på min første Cave-konsert, da var han trøtt og sur og stein og ba vaktene og lydmannen og alle (utenom en kvinnelig publikummer som han flørtet med) om å dra til helvete. For lyden var shait og pianoet virket ikke (så han kastet det til helvete bak i teltet) og vakten som passet på at ikke publikum skulle hoppe opp på scenen var en goddamn nazi. Og han forkynte at han aldri i livet skulle ut og turnere mer. Han skulle skrive ei bok. Rock var drit.

Når det er sagt, så var det den siste konserten han gjorde på en veldig lang turnè, og de rusmidlene han inntok på den tiden gjorde ikke akkurat reising og turnering til noen enkel sak.

Jeg syntes han var så ufattelig tøff, og det var vel de største rockstar-nykkene jeg har sett på en konsert.

Og Kalvøya-festivalen eksisterer ikke mer, men det gjør Nick og frøene og Norwegian Wood og fine sommer-Oslo og dit skal Rållså og jeg og herr og fru Beelzebub og det kan bare bli fantastisk fint, og nå ble dette plutselig en gladblogg, og det tar jeg selvkritikk for.

Kommentarer

Anonym sa…
Boka ble jævlig bra den...
paaskeharen sa…
'The death of Benny Munroe' kom ikke før i 2009, da var Cave tørrlagt, men den har jeg ikke lest. 'Og eselet så herrens engel' syntes jeg var strålende. Den kom i 99 i følge wikipedia. Er det deg, Runar?
beelzebub sa…
Blir kjekt å se Cave igjen ja! Så ham sist i Spektrum under Dig Lazarus, dig!!! Storartet. Ble visst overstadig full også. Jaja.
beelzebub sa…
Bunny Monroe var også bra, men holder ett glass hjemmebrent på The Ass.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke