Invitasjon

Jeg holder på å sette opp et lag med bra samfylkinger. I mangel på noe dypere og mer kreativt å skrive om. Og for å motbevise at jeg er bare misfornøyd med ting og klager på altmulig.

Fra før har jeg Per Fugelli og Frode 'Froddi' Rønli. En tenker og en villbasse. Fugelli får kapteinsbindet og er tiltenkt en kreativ rolle på midten, der han kan sette opp medspillerne sine eller selv gå på løp.

Fugelli er en slags Xabi Alonso på laget som ikke har fått noe navn ennå. Han har også ansvaret for den mentale treningen.

Å det va ein.

Froddien er en helt annen type, en Tevez eller Suarez. Kraft, fart, galskap. Han får den ene spissrollen. Brøler ballen i mål.

Å det va to.

Nå tar jeg gjerne imot innspill fra leserne på kandidater til laget. Jeg trenger ni til, og har et par ideèr.

Dere må gjerne begrunne forslagene deres. Gjør det.

Kristian Valen er forresten ikke aktuell.


Kommentarer

slange sa…
Mia Gundersen-->fordi vi fortjener det. Ole Klementsen for at han virker til å være ganske smart.
paaskeharen sa…
Ooh. To gode forslag.
paaskeharen sa…
Men Gundersen må vike for Nina Ellen Ødegård. Fantastisk skuespiller. Klemetsen kan være på lag med Ottesen og Salvesen og Tommy Høiland. De passer ikke inn i min formasjon.
Bergljot sa…
Jeg tror du kommer til å trenge Thorstvedt bak der. Og kanskje han Brodd-spilleren som vant modellkonkurransen til Brun & Blid. Hvis den fotballfaglige kompetansen egentlig er underordnet, foreslår jeg Susanne Sundfør og Cecilie Skog. Synes du må ha med noen damer.
TD sa…
Tønes som spiss, og Losen som sentral midtbane(Jan Mølby-rolle)?
paaskeharen sa…
Tønes går rett inn, og det gjør faktisk Losen også. Meget bra! Men jeg flytter nok heller Tønes ut på kanten. Thorstvedt føler jeg har heller lite å bidra med i dette selskapet.
Janet sa…
Jan Egeland. Selvsagt. Han og Fugelli får diskutere plassene på midten seg i mellom. Kanskje Egeland kan legge seg bak og holde fortet.

Å det va tri.
paaskeharen sa…
Absolutt. Og Sven Egil Omdal fra 'fripenn' og aftenbladet. Enda en kandidat for midtbanen. Per Inge Torkelsen er jo også en gammel ringrev.
TD sa…
Bjarte Tjøstheim må jo også med, han er kanskje mest defensivt anlagt?
Bergljot sa…
Rune Nilsson? Magnhild? Og, jeg gjentar, han der Brodd-spilleren?
mikkemus slange sa…
Pål Sverre Hagen Valheim. Det er oss som fant på Kon Tiki. I to'en møter vi samme besetning som har stjålet et romskip i en galakse 10 000 lysår fra oss.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke