The Wall

Etter å ha ødelagt fem betongborer og én slagdrill på å bore 6 hull i veggen, står jeg igjen med flere spørsmål.
Er veggen atombombesikker?
Eller borer jeg konsekvent i armeringsjern?
Hviler det en forbannelse over meg? Eller er jeg bare uegnet?
Skal det gjøre så vondt i skuldrene etterpå?
Og hva med armene?
Skulle jeg gitt meg før, kanskje?
Skulle jeg ha ringt en håndtverker?
Har vi råd til det da?
Gjør jeg noe feil? ( Kunne nok kanskje gitt meg før det begynte å ryke av drillen, jeg ser nå at det var litt gropsete, men det falt meg ikke inn mens det sto på).

Hva er forresten galt med ting som står på gulvet?

Rållså hadde kallt inn ekstramannskaper for å unngå at vi røk i tottene på hindanden, noe som utvilsomt hadde den ønskede effekten. Riktig trivelig ble det. Takk til Lingling og Marina for å stille opp i voldsforebyggende tjeneste.
Nå henger ihvertfall fjernsynet på veggen. Men det er ikke i drift, for vi skjønner oss ikke på ledningene. Gadd ikke engang å prøve. Det hadde vært nok ydmykelser for én dag.
Før var det én ledning til strøm, og et rundt hull til antennen.
Nå er det et titalls porter og kontakter og greier. Og tastatur! Og 3d-briller. Hallo spaceboy. Kaldsmeder er uegnet til å rigge sånt. De har fritt.

Kommentarer

Bergljot sa…
Hm. Ring rørlegger.
Fergie time sa…
Ikkje vær lei deg du. Eg brakk 10-15 bor, og ødela 2 slagdrillar, i ein nesten identisk vegg, et kvartal nærmare motorveien. Far sa de hadde småstein i sånn gammal betong, og at det va grunnen, men det e fullt muligt at an laug for å vera gilde med meg!
Fergie time sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa…
Ja, jeg tror det skal gjøre vondt i skuldrene etterpå. Vi (dvs min mann) borra noen få hull i baderomsveggen der vi bodde før, og han merka det i skuldrene, ja.

Jeg har alltid lurt på hva som er galt med betong- og flisfrie hus? vi hadde aldri slike utfordringer hjemme i barndomshjemmet mitt. Tror jeg, i allefall, for der hadde vi vegger av tre!
paaskeharen sa…
God trøst fra Fergie og Anonym! Småstein i betongen? Faen meg det verste jeg har hørt!
MM sa…
Gropsete.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta