Påskeharen logistics

Ja, jeg har vel sagt noe om et fagbrev i logistikk i den ikke altfor fjerne fortid? Hvordan skal jeg ellers forklare alle mailene og tekstmeldingene om ønsker om nye opplysninger om temaet?  Ja, noen FORLANGER å få vite hvordan det går. Mange.
Det er helt CRAZY!

Kødda. Like smult som vanlig.

Logistikk er verdens kjedeligste fag. Denne uka (etter to års utsettelser, unnskyldninger og fortrengninger) har Lars Magnus, Candy og jeg tatt fagprøven. Jeg er for gammel. Too old for this shit på de fleste tenkelige måter.
Jeg har vært så stressa for eksamensdelen at jeg ikke har sovet mer enn seks timer på ei natt siden Fredag. (den ene natta fikk jeg riktignok hjelp av Endre, som la seg på tvers i senga og sparket meg i rompa fra klokka to og utover).

Men hadde jeg visst det var så lett med eksamen så skulle jeg gjort meg ferdig før.

Det va nå me sko hatt to dagars fest med øl og FIFA, sa jeg til Lars Magnus, som var enig.

Men Rållså er på kurs, så jeg har ungene alene fram til Søndag. Det er jo en slags fest det også. Men de har jo i hvert fall vært venner i ettermiddag.

Så - med et arkeologisk eksperiment i kjøleskapet - bak alle boksene med middagsrester som skulle vært spist en gang - men blir stående til en får tatt mot til seg og kastet dem i matavfallet - der - helt innerst og nederst - fant jeg en halvlitersboks med Carlsberg.

Så nå feirer jeg.


Kommentarer

Anonym sa…
Gratis! Jeg kan sitte barnevakt i morgen om du vil avreagere, har barnefri. Bergljot
paaskeharen sa…
Supert tilbud:)
Pan sa…
Gratulerer Påskeharen! Hvis du og barna vil henge med oss i helga så er vi klare :-) Det er jo også en slags fest. SÅ kan du og Beelzebub ta dere en kald mens jeg passer på at barna er venner.
paaskeharen sa…
Whohoho! FOR et tilbud!

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke