Verdens Gnag

Denne uken kjører tabloidavisen Verdens Gang følgende 'sjokkavsløring':

'EN AV TO BARNEHAGER BRYTER LOVEN!'

Det er ikke noen hyggelig melding å våkne til for alle oss som har unger i den ene eller andre av de to barnehagene.
Det er ikke det vi trenger - å bli minnet på at vi sender de håpefulle til mishandling - og omsorgssvikt fem dager i uka.
Og er man så heldig å ha de små plassert i den ene av de to - den som ikke bryter loven - så skal man likevel ikke kjenne seg så trygg, for:

KANSKJE BARNEHAGEN DIN IKKE HAR BLITT KONTROLLERT DE SISTE TRE ÅRENE!

Så klarte jeg ikke å dy meg, da. Jeg gikk inn og kikket på  'lovbruddene'. Og at det skulle være SÅ ille fatt, det hadde jeg ikke kunnet forestille meg. Ikke i mine villeste fantasier.

I DEN ENE BARNEHAGEN LUKTET DET BÆSJ! (det gjør det aldri hjemme)

OG DET ER DIN FEIL, KRISTIN HALVORSEN!

Jeg vet ikke om Verdens gnag vet om det, men i to av to barnehager i dette landet har man noe som kalles Foreldreutvalg (riktignok forkortet til den usexy benevnelsen FAU). Dette hadde jeg muligens ikke visst hvis jeg ikke hadde sittet i et slikt selv.
Disse utvalgene er et organ som brukes til å ta opp saker som angår ungene og hva man er fornøyd eller misfornøyd med. (Helt uten VG's hjelp).

Videre finnes det en årlig brukerundersøkelse hvor alle foreldre kan (og bør) fylle ut et skjema som skal måle hvor fornøyd man er med ulike sider av barnehagen. Disse er tilgjengelige for alle.

Kjære VG: Det er helt sikkert barnehager i dette landet hvor det finnes klanderverdige forhold. For alt hva jeg vet finnes det hjem som er klanderverdige også. Det er helt greit - og viktg - å peke på konkrete ting som kan gjøres bedre. Til beste for alle parter.

Men: min erfaring er at de aller fleste som arbeider i barnehagene gjør en fantastisk jobb for veldig dårlig lønn. Hvilke signaler sender dere til dem? Gjør dere situasjonen bedre?
Hva oppnår dere med denne SUPERAVSLØRINGEN?

På bakgrunn av denne idiotserien vil jeg gjerne få sitere deres egen reklame fra åttitallet:

VGer en drittavis.


PS: Hold dere til å skrive om Idol og Paradise Hotel.Kommentarer

Anonym sa…
Enig! Amen! :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke