Steinaldermannen

Det er sjelden jeg vandrer rundt med musikk på ørene. Jeg er distrê nok som det er - har nok med mine egne hodelyder. Forleden dag var et unntak for jeg hadde kjøpt Tommy Tokyo og plata var så bra at jeg ikke kunne la være. Men spilledåsen min er av det gammeldagse slaget - ikke helt tilbake til sveivegrammofonen - men nesten. En discman som er rundt 13 år gammel. Den fungerer helt fint, batteriluken er erstattet med grå gaffa og den passer ikke nedi lommen - det er den for stor til - men for meg er den helt suveren.
En Chilensk lydmann som fulgte oss på Sør-Amerikaturneen i fjor kalte den 'old school' og ristet på hodet. Jeg får stort sett gå i fred selv om det vanker noen blikk i ny og ne. Hippedutter passer ikke for oss gamlegutta.

Kommentarer

Anonym sa…
Bunny- luv! Sånne tanker står sentralt i mitt grine-grettne og gammel knall tankesett. Ting skal ikke vare for hvordan skulle det tatt seg ut da. 2 år så hadde alle de de trengte? Bedre å hoppe i priusen, burne ut på Hellkjøp og øya dingser for jeg føler meg litt "asjalige". Nå skal jeg til mor og få mat lagd på en Kenwood mitabola maskin ett år eldre en meg!
Gummislangen sa…
Konge av Runo!
Anonym sa…
...og far kunne fortelle at han har bestillt iphone. Motherfuckin` iphone!
Madame Mim sa…
Det er derfor jeg holder meg til bikkja,
alltid samme modell, men lite sound

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta