Heal ze world.


Jeg skal innrømme at inngangen på blogg-året 2009 har fått en ganske treg start.
Men så ser jeg på telleren at det fortsatt ramler folk innom og da føler jeg jo et visst press.
Det er ikke det at det ikke skjer noe som er verdt å skrive om, for det gjør jo det - massevis tilogmed - healing og stealing og dreping over en lav sko.
Og så har vi jo finansenkrisa som så langt ikke har vært så krisete for min del. Tvertimot vil jeg nesten si. Jeg har ikke penger å gamble med og da har jeg ikke noen å miste heller og så sier de at renta må ned og det er finfint når man har milliongjeld.
Jeg veier litt for og mot. Noen ganger tenker jeg at kapitalismen har vist sine åpenbare svakheter og så hører jeg tidligere Finansminister Ziegbjorn Jånnsen synge 'ja de peenga' på totendialekten sin og fru Haldorsen klemme til på referengene. Vakkert er det ikke.
Men jeg synes det er underholdende at JUESEI - som har bekjempet kåmmjunism får dekkeids må ty til sosialistiske virkemidler for å rake kastanjettene av varmen.
Økonomoi er drepende kjeedelig.
Mens jeg blogger nu springer flere av mine faste lesere sammen med Trønderdegosen i fri utfoldelse i årets første blodgym. Det er finfint å tenke på.

Kommentarer

Anonym sa…
Re: Blodgym, You are "MIA" eller missing in action, som en annen kåmmjunism hater ville sagt.
Anonym sa…
Ja påskeharen glimra med sitt fravær. Han valgte heller å sitte i sofaen og fortelle om hvor ille verden har blitt.
paaskeharen sa…
Akkurat denne gangen var jeg ikke informert. Ikke at det nødvendigvis gjorde noen forskjell. Jeg hørte at det var minst èn av deltakerne som ble invalidisert under fjorårets eskapader og da tenker jeg at det må finnes mindre slitsomme måter å ødelegge kroppen på.
Anonym sa…
Var det for mye trensing som førte til skadene?
paaskeharen sa…
Mye trensing, ja. Og en grisetakling ifølge mine kilder.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta