tirsdag, september 09, 2008

Kløyvde Ballar.

Bukser er igrunnen forferdelig upraktiske for oss av typen hannkjønn.
Særlig fordi de fleste av oss besitter to testikler pluss penis. I praksis betyr dette at testiklene plasseres på hver sin side i bukseskrittet (henholdsvis den 'himra' og 'austra'.) Det at man deretter må plassere penis på enten den ene ellerden andre siden er litt tungvint.
Det var selvsagt mye verre i puberteten nårman fikk ståas femten ganger til dagen. Da ville man vel helst ha lagt den igjen hjemme. Fenomenet kløyvde ballar var vanlig på åtti og nittitallet når buksene skulle være lange i livet, genseren oppi buksa og helst toppet med et smalt pastellfarget skinnbelte rundt livet. Heis litt og utstyret blir stilt til skue for hele verden.
Både for dem som vil se og dem som ikke vil.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Alternativet var jo å kjøre en klassisk pflegar (oppkalt etter en avdød forhenværende ektemann av senke dyret (tog du an?). Han likte godt å gå i tighte terylenbukser, og da danderte han hele stasen (les: tasen) langs låret på den ene siden av benklærne. Meget iøyenfallende.

paaskeharen sa...

Det er rart det der, at mannlige ekstremiteter som kløyvde ballar og myntinnkast blir ansett som ekkelt, mens damenes framehevede kløfter og rumper er både tiltrekkende og sexy.

Anonym sa...

Bollemyser er det vel ingen som synes er fine.

Anonym sa...

Jeg tror nøkkelordet her er "framheving": Det som framhever seg helt av seg selv er ofte lite visuelt tiltalende, mens ting man selv legger vekt på å framheve ofte er det man selv synes er pent.

paaskeharen sa...

Jeg har bodd i England lenge nok til å vite at siste anonyme påstand ikke medfører riktighet. Engelske berter viser det de har. Og vel så det.

Anonym sa...

I tillegg er mengden klær omvendt proporsjonal med antall kuldegrader der. Jo kaldere vær, desto mindre klær. Hurra hurra, den rimte ganske bra.

Gummislangen sa...

det finnes ikkje stygge kroppar, bare dårlige kler.

slangeslang sa...

Det viktige tema du tar opp. Kløyving og hvilken side er noe som opptar mange, men få tar ordet. En stor takk til Haren

paaskeharen sa...

Ja, jeg føler at jeg tar tak i de virkelig viktige sakene. Bokstavelig talt.