fredag, september 12, 2008

Finast parfymen va lokta ta olje og sjø.


Fantastisk konsert med Stonefist Big-aid i går. Kjekt å drikke øl og se og høre et så bra band.

Tre av dem har jeg spilt i band med selv og hun fine som sang på noen av sangene er jo kjæresten min.
Jeg hadde lyst til å kniba (klemme) dem alle sammen og det gjorde jeg da visst også. Jeg nekter meg ingenting.

Jeg er på jobb og akkurat nå holder vi på med å losse en båt. Det er en temmelig heavy lekkasje i transportsystemet og normalt er det min jobb å tette den, men i dag har jeg valgt strutsemetoden. Jeg later som jeg ikke har sett det og så ser jeg hvor lang tid det går før noen oppdager det. Og så satser jeg på at de tar det.

Moppasen fjusker og jeg har ikke den fjerneste anelse om hvorfor. Argh.

Og i morgen er det tid for årets hatkamp: Fissefjesene fra Manchester hjemme på Anfield. Det har gått så langt at jeg ikke orker å se dette oppgjøret sammen med noen som holder med motstanderlaget. Og hvis vi taper (noe vi nesten alltid gjør) så blir det å skru av telefonen for å hindre triumferende telefoner og tekstmeldinger fra fiendens leir. Det er tungt å være supporter.

Men ellers er det fint at det er Fredag og sol på kaien.

4 kommentarer:

Ferguson sa...

kor ska du se kampen?

Frk. Frekkesen sa...

Grattis med liverpool-seier. Filipster takker så mye for AC/DC-cden. Hun har ikke fått hørt på den enda, men jeg er sikker på at hun kommer til å elske den for hun er et skikkelig rocketroll. Takker også for lånet av kjæresten din i går.

Anonym sa...

Frekkesen er ånnlain! Og Filipster har fått platte! Det minner meg om at roperten på sageved har en Dimmu Borgir-skive som han ikke har hørt ennå. En han fikk av onkel Nøste til dåpen tror jeg det var.

paaskeharen sa...

Står mer inne for AC/DC enn Dimmu Borgir, men uansett: når deres barn om mange år får spørsmål om hva som var den første MP3-en de fikk, så kan de si: 'Jo, nå skal du høre - det er så lenge siden at det fantes noe som het CD - min gamle onkel Påskehare kjøpte 'Deathcult Armageddon' til meg til dåpen - beste musikken i verden - og hovedårsaken til at jeg digger hard rock i dag'.