onsdag, september 03, 2008

Gun's 'n Moses (another emu into the oval office)

Jeg er aldeles overarbeidet for tiden. Skjør som en vase fra Pling-dynastiet for tusen år siden. Men i skikkelsen til noe søttitalls som ble vraket av fretex og lukter fiskemel og kaffi-ånde.

Det greie med å være overarbeidet er jo at tiden går ganske mye fortere. Men ønsker vi egentlig at tiden skal gå fortere atten år etter at vi har fylt tjue?


Ellers må jeg si at jeg morer meg over all galskapen som når oss fra reppenes landsmøte i Juesei. Vietnam-veteranen Mc Cain har valgt seg en kvinnelig visepresidentkandidat fra Ælaska. Som ikke er 'soft on terrorism'. Hun er garantert heller ikke 'soft on crime'. Jeg tror ikke hun er 'soft on immigration' heller, hvis jeg skal gjette.
Men i kjent Bush-ånd digger hun Jesus og er medlem av NRA (foreningen for håndvåpnenes fremme).
Det som imidlertid er aller morsomst er at hun er imot prevensjon og for Seksuell avholdenhet. Det høres så utrolig lett ut - i generasjoner har man prøvd å få sprengkåte tenåringer til å holde fingrene unna både seg selv og sine likesinnede. Strengt tatt er det det samme som å prøve å oppheve tyngdekraften.
Det eneste som er formildende med dette fruentimmeret er at hun har samme etternavn som Michael Palin. Nevnte jeg at jeg tror hun blir en glimrende visepresident?

3 kommentarer:

Trønderbarten sa...

Hennes syn på avholdenhet, prevensjon og sex før eksteskapet ble spesielt komisk da hun på en pressekonferanse for noen dager siden måtte fortelle at hennes ugifte, 17 år gamle datter var gravid. Hun har også fått pes for å ha støttet kampen for et selvstendig Ælaska.

Hvis McCain/Palin skulle vinne valget tror jeg jeg ikke at det amerikanske folk vil ha en lysere fremtid i møte, men jeg tror amerikanske satitirkere/humorister vil gå inn i en ny gullalder.

Frk. Frekkesen sa...

Ryktene sier visst også at det mogoloide barnet til Palin også EGENTLIG er datterens - for hvis man ser på bilder fra da hun skulle vært i 4-5 måned var datteren visst nok blubbet, mens mor hadde stramme magemuskler. Herren straffer på stedet, som de sier i Okka By.

Hvis det er noe de trenger mer av i Junaiten er det tenåringsforeldre. Kjør på!

paaskeharen sa...

I okka by er ti prosent av innbyggerne sektmedlemmer, så de burde vite.