Bebope jula

Jeg er presangansvarlig i heimen.
Jeg er i tløbbel.
Da jeg takka ja (vel, jeg takka strengt tatt ikke, men jeg var vel eplekjekken så det holdt). Altså - da jeg takka ja hadde selvtilliten min fått en boost etter en bloggturné som hadde nådd ut til over 30 mennesker i distriktsnorge.
Kort sagt: jeg trodde jeg var uovervinnelig. Men nå ser jeg at Superharen har tatt påskeferie på ukjent adresse, og han slaskete fyren som er igjen, han har ikke det som skal til.
Dessuten har han ikke tid.
Eller oversikt.
Eller lyst.
Jeg skulle vel tatt fram 'The road to Istanbul' (det eneste konkrete beviset jeg har for at undrenes tid ikke er omme) for inspirasjon, men jeg orker ikke teknomusikken i bakgrunnen.
Så: la meg regne: i dag er det 20.
Rållså jobber, jeg skal på 'grøt og sprit' i kveld, i studio med Einstein i morgen, og så skal Rållså ut i morgen kveld, og så skal ungene i bursdag på Søndag..
..og SKAL jeg egentlig på jobb på Mandag? For hvis ikke har jeg kanskje en lomme av tid.
Men jeg tror jeg skal.
Og isåfall er altså lille julaftens kveld det eneste alternativet. Det lukter kjøpesenterpanikk lang vei.

Jeg skal kjøpe meg en svær Rød tollfri Edamerost, og den skal jeg hule ut, sette meg oppi og padle til et sted hvor forspillet til Jula ikke finnes.
Og så kommer jeg fram utpå våren. Sammen med superharen.

Kommentarer

Anonym sa…
Gudd løck and merry jul too u! :)
MM sa…
Si fra hvis du har ledig plass i osten.
rålls sa…
Du er jo superflink på gavekjøping. Der er du utrolig mye bedre enn meg, i alle fall. (Det ligger dessuten underforstått i teksten at det EGENTLIG er jeg som skal kjøpe gaver....)

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke