Årskavalkade 2013 April - Juli

April var den måneden da Endre kasta bleiene.
Det var den måneden da Luis Suarez beit en Chelsea-stopper i armen og fikk 10 kampers karantene. Det var det året da våren lot vente på seg, beiter og gressplener lå i brun vinterdvale til langt ut i Mai.
Jeg rangerte Kanadiske artister. Neil Young vant. Endre ytra de udødelige ordene :når livet e ein fest får me bolla kver dag. 
Jeg var på konsert med Helldorado, bakte rundstykker med ungene og jeg blogga mye. Det er et tegn på at det har vært en bra måned, det at jeg har skrevet mye.

Mai I Mai fikk vi kuk i computeren, men Beelzebub kom til unnsetning. Jeg vurderte å gå i 1.Mai- tog, men droppa det. Liverpool endte på en svak syvendeplass i Premier league. Rednose vinner. Og trekker seg. Noko for noko.
Familien reiser til Hardanger på pinsenemaitur med familien Beelsebubsen, det blir en kjempetur. Rållså punkterer da vi kjører ombord på Utne-ferja. Vi blir redda av en ung fyr fra falken. Vi ser Hardanger fra planet på taubilen hans. Bilturen blir etterhvert en dobbeltside i Bondevennen. Jeg sier ja til bloggturne med Folkeakademiet.

Jeg setter opp en første-ellever med Rogaland's finest. Den blir som følger: Aslak Sira Myhre, Per Fugelli, Tønes, Frode Rønli, Frøken Frekkesen, Sven Egil Omdal, Bjarte Tjøstheim, Nina Ellen Ødegård, Per Inge Torkelsen, Arnstein, og Jan Egeland.

Ingrid forlanger at vi kjøpet en rosa bil. Resten et opp til meg.

Kjallas skulket dugnaden i borettslaget. Bayern München vinner Champions league.

Juni
James Gandolfini dør.
Noen knabber hodet til Tom Lund.
Rållså og jeg reiser på Norwegian Wood for å se Nick Cave. Han innfrir og vel så det. Vi bor på absurde Frogner.
Jeg blir Onkel. Hele klanen reiser til Mandal for å feire broderens 30-årsdag. Det er risky, men går såvidt. Vi feirer St.hans i pøsregn. Trubaduren burde ha kikka litt på publikummet sitt før han spilte de kåteste sangene han visste.
Noen jævlunger stjeler sykkelen min.
Det blir sommer.Kommentarer

Frøken Frekkesen, the 1 and only sa…
Å! Tenk at jeg var på førsteelveren! Det gjør meg veldig, veldig glad på en ellers dårlig dag. Du er på min og.
paaskeharen sa…
Bergljot ble fornærma.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke