Terminator


Jeg er ikke akkurat han man ringer til hvis man må ha assistanse med EDB-maskinen sin, eller trenger hjelp til å løse teknisk/praktiske vanskeligheter.

Det er et problem for meg at jeg ikke kan bytte til meg tjenester fra mine mange mer teknisk begavede venner.

Jeg har ikke noe å bytte med. Jeg kan riktignok tilby sang av en viss standard. Hvis noen skal gifte seg eller lignende. Men det er det nesten aldri noen som skal.
Jeg kan også stille meg sånn halvveis i veien og 'tyte' -  fortelle gamle og nye og gamle røverhistorier - basert på virkelige mennesker, og virkelige hendelser.
Men det virker ikke som om etterspørselen etter det heller er særlig stor.

Men altså, på Fredag fikk jeg en forespørsel fra min venn Beelsebub (navnebroren til han med hornene).

Han skulle rive en kjeller, og trengte en kroppsarbeider. Ikke noe tenkegreier, bare rå kraft, bare kubein og øksehammer og  motorsag og griseriving.

Tilfeldighetene ville det slik at jeg hadde tid, og det må jeg si, at riving det apellerer til de maskuline sidene ved min personlighet.
Vi banket ut vinduene og rev vegger og gulv og skap og hele driten på fem små timer.

Det var deilig. Jeg har ikke noen annen beskrivelse på det.


Kommentarer

Bergljot sa…
Du er god til å kjøre lastebil også. Og være flyttemann. Hvis du vennligst kan trene deg opp i voodoo også, har jeg et konkret oppdrag til deg. Okei? kan løses hjemmefra. Med Rollså sine strikkepinner. Trenger bare ei (gutte)dokke og rå kraft.
paaskeharen sa…
Skitgod til å kjøre lastebil. Som også er veldig maskulint. Voodoo der, altså? Såpass. Det sies at tungt brennevin er en brukbar kortsiktig løsning.
Bergljot sa…
Jeg er ute etter noe permanent. I området rundt mellomgulvet.
paaskeharen sa…
Penis, altså. Jeg har ikke pleiet omgang med mine kontakter i det kriminelle motorsykkelmiljøet på mange år, men jeg regner med at de tar oppdrag i denne kategorien. Men da må du gjemme riskokeren først.
Bergljot sa…
Riskokeren? Det er en italiener! Rett nok med japsemotor, men den ligger godt gjemt under glassfiberskroget. (Og det var du som sa p-ordet, ikke jeg.)
eh...ja. Ikke for å ødelegge den fine flyten her, men jeg tenkte helt i begynnelsen av innlegget at du sikkert er en sånn som er god til å løfte og rive. Sånne folk er bra å ha rundt seg.

Men det ble jo en litt tam kommentar sett i forhold til de foregående....


KUK!
paaskeharen sa…
Hvis du vil rive noe svensk, så er jeg der. Men så kom jeg på at det er naboen din som er det største problemet, sånn i det dagligdagse.

Kjenner ingen i torpedobransjen i folkhemmet.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke