Aktuell rapport

Startet dagen med å bli utkommandert til tørketjeneste av Endre. Rållså er ikke alltid funnet verdig til denslags oppgaver. Han vinket henne vekk med et overlegent blikk, der han tronet som en konge øverst på porselenet.

Pappa.

Siden har jeg vært på Sørbø og hentet ei dør. Håndtverker-relaterte oppgaver er som oftest en tid for ydmykelse og skam for min del. Men jeg er bra på sjangeren jovial dagligtale, og det hjelper.  Javel, kom dår ei bøja, ja. Meldt finare te heljå. Denslags.

Døra var for stor og bilen var for kort, men jeg tvang den inn mellom forsetene, slik at jeg fikk klemt igjen bakluka.
Det var flere ulemper med denne løsningen. Den mest umiddelbare var at døra lente seg mot min høyre skulder, og gjorde det vanskelig å gire. Dessuten utvidet den blindsonen min til å gjelde omtrent femti prosent.
Det er upraktisk, på grensen til farlig, men noe sier meg at de gutta som jobber på vareutleveringen på Sørbø har sett verre.
Det gikk.

Etterpå har jeg bytta dekk. La meg omformulere det: jeg har sett på noen som har lagt om og bytta til sommerdekk på bilen. Drrdrr! PLING! Drrr! (Høy hiphop musikk fra en lokal radiostasjon). Ferdig.
F1 gå og vogg.

Kommentarer

Madame Mim sa…
Jeg forstår til fulle hvordan du hadde det under dørtransporten. Iliten smartbil på tur fra Ræge til Fyfylke med et fotsidt speil mellom fører- og passasjersetet. Ingen mulighet til å se i speilet og girspaken umulig å nå. Farefull ferd, men vi kom velberget hjem.

Populære innlegg fra denne bloggen

Kri, Kra og Kro

Bonde i fra bygda

Anarkistiske Barnesanger Volum 1