Hver dag er en fest

Så var det over .

Ugjenkallelig.

Endre har kastet bleiene, og det er en ordning begge parter er fornøyde med.
Beviset på at dette var en suksess får jeg i  dag morges, da jeg hører sildring fra badet, og junior står og vasker hendene etter dagens første toalettbesøk.

En æra er omme.

Vi var ute og utførte familieting på Tirsdag.  Hele gjengen.

Først en butikk som selger elektroting. Mellom annet Fjernsyn. Ungene går fort leie i butikker, nesten enda fortere enn meg, men i denne forretningen var det en skinnsofa med to tegnefilmer på visning på likt, og de ble sugd inn, og der ble de værende til vi var ferdige med det vi skulle.

Det er mange som rynker på nesen når Rållså og jeg sier at vi ikke har fjernsyn. Jeg TROR at de tenker: Di e sånne spesiar som tror di e så jækla mye bedre enn oss andre. Ka gjørr di, egentlig? spele ludo? SNAKKE SAMEN?
Men jeg kan ikke bevise at det faktisk er slik de tenker.
Din tanke er fri.
Det de SIER, ofte, er :Har dåkke kje fjernsyn??? Jeg ser at det vekker reakjsoner, men folk er jo så høflige. Vi (dette gjelder selvsagt meg også) trekker sjelden folks valg i tvil mens de hører på. Unntaket er hvis vi er fulle. Det hender jo, men stort sett er vi edru.
Den hele og fulle sannheten vedrørende familien Dvergbøy/Mige's fjernsynshverdag er at vi ser mer enn nok TV, thænk ju very Møtsj. Bare at vi ser det på en laptop. I form av nettbaserte tjenester.
Vi savner overhode ikke de kommersielle kanalene med innhold som bare bli undergått av reklamepausene hvert kvarter eller så.

Men de nye lar seg ikke plombere. Kabel. Rett i flettå.. All driten inn i ståvå.

Vi har fått et tilbud. Det blir nok.

Senere på dagen fikk junior et minneverdig raserianfall på et kjøpesenter. Men ifølge hans mor skyldtes det blodsukkeret.
Han VILLE gjerne ha en bolle til. For å si det sånn.

Misnøyen fortsatte ut på parkeringsplassen, og inn i bilen. og ned på Pillevågsveien, og før jeg visste ordet av det, cruiset jeg nedover den nye bussveien (den som er bare for busser) med tuting både inne og ute, og det var midt i rushtiden, så det ble lagt merke til, og det var rett og slett ikke så veldig bra.
Kommentarer

MM sa…
Tv er avleggs. Det vet de fleste moderat oppegående mennesker.
Anonym sa…
Den veien er veldig flott! Den har jeg også prøvd ;) Oppdaget det ikke før det plutselig kom en buss imot :) ohoi! Ha en fin dag - passa bussen! I :)
Bergljot sa…
Hillevågsveien skjønner jeg ingenting av. Slike veier fantes ikke da jeg tok lappen i 1989.
Madame Mim sa…
Flinke guttemann. Tenk at det er slutt på bleietiden.
Og - når blodsukkeret stiger da er det best å la ham få det som han vil..belive me.

Populære innlegg fra denne bloggen

Kri, Kra og Kro

Bonde i fra bygda

Anarkistiske Barnesanger Volum 1