Padde-i-hòlet.
I løpet av det snaue året jeg bodde i England brukte jeg mye av min tid på å eksperimentere med kulinariske lekkerbiskener fra det verdensberømte Engelske kjøkken. Det beste av det beste brakte jeg med meg tilbake til gamlelandet og dann og vann bruker jeg disse fantastiske oppskriftene til å varte opp mine kjære og kjente.
Dette er selvsagt ren løgn.
I UK laget jeg så å si ikke mat. Ikke er jeg særlig begeistret for engelsk mat heller. Hvis det engelske kjøkken er kjent for noe så er det mengder av fett. Og manglende hygiene.
I går vartet jeg riktignok opp med en Engelsk rett, men mest fordi den så ut til å være lett å lage. Og dessuten hadde jeg alle ingrediensene tilgjengelige
Jeg fant den i avisa.
Det sto å lese at på folkemunne i øyriket ble denne retten kalt 'toad-in-the-hole'.
Ingrediensene er pølser og rødløk bakt inn i en pannekake.
Det høres ikke særlig godt ut og det er det ikke heller. Hele retten er en dårlig idè.
En kulinarisk kentaur bestående av middagens kropp og dessertens hode.
Styr unna.
Dette er selvsagt ren løgn.
I UK laget jeg så å si ikke mat. Ikke er jeg særlig begeistret for engelsk mat heller. Hvis det engelske kjøkken er kjent for noe så er det mengder av fett. Og manglende hygiene.
I går vartet jeg riktignok opp med en Engelsk rett, men mest fordi den så ut til å være lett å lage. Og dessuten hadde jeg alle ingrediensene tilgjengelige
Jeg fant den i avisa.
Det sto å lese at på folkemunne i øyriket ble denne retten kalt 'toad-in-the-hole'.
Ingrediensene er pølser og rødløk bakt inn i en pannekake.
Det høres ikke særlig godt ut og det er det ikke heller. Hele retten er en dårlig idè.
En kulinarisk kentaur bestående av middagens kropp og dessertens hode.
Styr unna.
Kommentarer