Mens vi venter

Forrige Lørdag var Rållså og jeg på inderfest hos Ralf og Marit. Jeg er normalt ikke noen tilhenger av temafester. Men jeg ER tilhenger av å henge med gode venner og spise fantastisk mat og drikke øl.
Da kan man leve godt med å kle seg ut litt. Jeg hadde den klart stødigste turbanen - sirlig surret sammen av et syv meter langt sjal etter en demonstrasjonsvideo på intranett.

Festen var en formidabel suksess. Rållsings og jeg var der i hele tolv timer og vi var blant de første som forlot arrangementet. Nå blogger jeg visst om inderfesten - og den er vel verdt en bloggpost - men det jeg egentlig skulle blogge om var at det er så mange flinke fedre i omgangskretsen vår.

Ralf, Pål Øystein, Rahald, Jan Egil, Guinessmannen, Slangeleder, Tvitt og Flanellskjortemannen er alle fantastiske fedre synes jeg. Jeg synes dere viser tålmodighet og omsorg og genuin interresse for deres barn.

Dere er alle forbilder til inspirasjon for undertegnede som snart etter beste evne skal forsøke å følge deres eksempel.

Takk for det. Og takk til Marit og Ralf for bra fest.

Kommentarer

guinness sa…
Takk for det!
Og lykke til.
Du blir nok dobbelt så flink som oss andre, det kommer iallefall tvillingene deres til å synes!
Rålls sa…
Påskeharen blir nok en kjempegod far. Han er i hvert fall en fin kjerest, bare hør dette komplimentet jeg nettopp fikk: "Eg syns du e fine, Rållså, sjøl om du e tjokke og har burugle-briller."
paaskeharen sa…
Jeg glemte å nevne min venn Eigil fra Tou - han er også en superpappa.

Populære innlegg fra denne bloggen

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Mablis 2019

Bonde i fra bygda