For 'nordmenn' flest.

Norges nest største parti - Fremskrittspartiet - bobler over av gode ideer om dagen. I sin iver etter å forandre møkkalandet Norge om til et paradis har de i løpet av den senere tid hamret til følgende kremforslag:


Alle asylsøkere skal interneres i mottak i AFRIKA. En strålende idè! For i Afrika finnes det jo ingen flyktningeleire fra før.


Kontantstøtte skal bare gis til norsktalende. Nok en innertier! De må da for faen kunne lære seg norsk! Jeg synes å minnes at Carl Adolf Hagen for en tid tilbake lanserte forslag om norskkurs for Spanjoler som jobbet i serviceyrker i Spania også. Så blir det lettere å forstå hva de sier for Carl og kumpanene hans.

Og den globale oppvarmingen eksisterer ikke - eller er i det minste - sterkt overdrevet - så senk bensinprisene - og ta vekk bommene.

Så jeg stemmer FRP til høsten - på grunn av den gode sosiale profilen - kulturpolitikken - flyktningepolitikken og miljøpolitikken.

Kommentarer

Så.....samer får ikke kontantstøtte?
Enn nynorskbrukere?
paaskeharen sa…
Vet ikke? Hvis de vil la seg integrere og LÆRER seg norsk, kanskje. Hvis ikke ryker de til Afrika de også. Og så må de love å slutte med kriminalitet.
Du glemte at sosialklienter og trygdemottakere må komme på kafe mellom 8 og 10 for å få utbetalingene sine. Jeg syns ungene burde ta norskeksamen før foreldrene fikk kontantstøtte.
paaskeharen sa…
Det utelukker kanskje brorparten av FRP-velgerne også.

Populære innlegg fra denne bloggen

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Mablis 2019

Bonde i fra bygda