Der som fisken bor.


Norge er ekstremt populært hos Fritz.
Litt hos Elze også, men mest hos Fritz.

I går så jeg en kjempetrist reportasje på lokalfjernsyn om tre Tyskere som var på fiskeferie i Norge og så fikk de ikke en eneste fisk nesten.

Det er mulig at det gråe været utenfor sørpeland bidro til å gjøre historien enda tristere. Og midt i bildet - i en bitteliten jolle - kunne man se to tyskere som sto og pilket innbitt med blikkene stivt festet ned i vannet. Og så reiste den tredje seg også - reiste seg for å se - om det hjalp på fiskelykken hans. Men det gjorde det visst ikke.

Jeg tenkte at hvis dere er så jævla dumme at dere står - 3 mann i båten - så kan jo fisken SE dere. Og så hører de stemte s-er og DA biter den jo ikke. Det er nesten så dere ikke FORTJENER å få noe fisk heller.

Ikke rart dere tapte krigen.

Etterhvert kom de tre inn for å vise kamerateamet dagens fangst: To rødnebb og ei bergsugge.

Da begynte jeg nesten å grine.

Kommentarer

runo hummin` the fishermans blues sa…
Her gikk en gyllen kjangs til en verden-har-gått-sønder- post, fra deg-Det trengs 4 kilo sprellende sei for å fore ett kilo laks. Så den sei- grunna du nevnte tidligere er død som himmelen på en lørdagskveld! Nå har vi både tyskere i bobil innover bygdene og tyskere i blod- trimma trailere ut av bygda begge uten særlig traffikkforståelse. Og fatter har enda et påskudd for å hente ut mauseren og jogge over Melands grøna hei på jakt etter tyggis- reinsdyr. Rein- grateng suger!
paaskeharen sa…
Litt tidlig for reinsdyrjakta in July, mayhaps? Hvor mye svin går det på en hekto reinsdyr,da?
Anonym sa…
Hvor mange desimeter laks går det i en tysker?
paaskeharen sa…
Åtte hekto på stampen
Anonym sa…
Stumpen?

Populære innlegg fra denne bloggen

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Mablis 2019

Bonde i fra bygda