Liverpool - Aston Villa

Det skulle være så enkelt. Det skulle være så easypeasy. AV hadde ikke scoret et  eneste mål på bortebane hele sesongen.

Det skulle være en tur i parken.

Vi var vel en 50-60 stykker samlet for å se kampen. Samlet foran èn enkelt skjerm som ikke virket så godt.

Det var to som holdt med Villa. Eller kanskje bare èn.

Hun ene var ei ung og usympatisk drittkjerring som gjorde så godt hun kunne for å spre dårlig stemning hun ropte hånlig ut hver gang en av pool-spillerne gjorde en feil. Høyt.

Jeg vet som sagt ikke helt om hun holdt med villa, eller hun bare antiholdt med Liverpool, for hun jublet ikke noe særlig når AV scoret.

Lokalet var langt og smalt, og da jeg måtte på do uti kampen (da lå vi under tre null) måtte jeg gå foran skjermen, der selv de mest optimistiske var i ferd med å gi opp.

Jeg tullet med at jeg ikke ville ødelegge spenningen. Og da jeg gikk forbi antifanen så hun på meg og ropte: SÅ STYGGE DRAKT DU HAR!

Hva skulle jeg ha svart henne?

Kommentarer

valdemar slange sa…
Du kunne sagt: Eg sedde pris på din åpenhjertelige tilbakemelding på klesdrakten min. Synes ligavel at det hadde vore kjekkare om du hadde tatt dette med meg under fire auer. Slik eg ser det nå - kommunisere du budskapet ditt til adle som sidde i dette etablisimentet, någe som kan oppfattast som støtande på dei andre som har nøyaktig lik drakt som meg.
valdemar slange å di sa…
Du kunne også tilbudt henne å bytte drakt - eller ein klem.

Eg hadde nok valgt ein røffare tilbakemelding - slik at alle andre hadde lurt på om eg hadde svekka sjelsevner.
paaskeharen sa…
Tja:Fittekjerring? Ikkje særligt subtilt, kanskje. men absolutt dekkande.
Anonym sa…
Di helevtes utpulte hora og brilleslange. HYSJ!

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta