lørdag, oktober 04, 2008

Hvem har skapt dinosaurene?

Hvem har skapt alle blomstene, blomstene, blomstene?
Hvem har skapt alle blomstene?
Jo, gud i himmelen.

Dette er en av sangene vi sang på Søndagsskolen når jeg var liten.

Gud i himmelen ble også kreditert englene og skyene og både deg-og-meg og ellers alt som var vakkert og positivt.
Det vi derimot aldri sang om var om hvem som var ansvarlig for design av alle paddene og bilene og terroristene og pedoene.

Personlig synes jeg at det er en grov ansvarsfraskrivelse. Nåvel, dette er for bra til å ikke bli tema i det nye pønkprosjektet mitt som heter Kristenrüssen(s'ene skal være ss-s'er).

Dette er de første tekstlinjene jeg har skrevet til prosjektet: 'DE RØYGE Å DRIKKE Å HERJE Å PULE, MEN ME DIGGE JESUS FOR JESUS RULE'.

Ellers har jeg vært sjuk hele uka og er fortsatt slakk i strikken. Jeg er jo ikke veldig energisk, men etter fire strake dager på soffen håper jeg at jeg er over det verste. Hvem har forresten skapt alle basseluskene?

7 kommentarer:

Anonym sa...

Som Bill Hicks har sagt: Why do creationists look that unevolved?

Anonym sa...

Slangen er opptatt av ekstensielle spørsmål og hver og en av oss har lurt på om det finnes en form for regi rundt dette. Den reflekterte og inkluderende kristendommen er en god ting. Det er dessuten alltid enorm fokus på den pedofile prester, som jeg håper er en skjelden rase. Slitere som har tjent mennesker og sin relgion i alle år blir fort glemt. Jeg tror at inne i haren er det plass til både eagels og jesus.

paaskeharen sa...

Jeg stusser bare på at den angivelig 'allmektige' arkitekten bak vår eksistens ikke stilles til ansvar for alt driten.

Kristnaser=Sauer

Gamle sauer=Geiter

Stryk det siste der, forresten.

Anonym sa...

slangen elsker bloggen din. Prøvde å ringe deg i går men fekk bare en gammel sliter på kaien. Kan du sende ditt telf til meg?

Anonym sa...

Dagen i dag er satt av til fyllesyke, vanskelige tanker og Jan Garbarek. Med fyr i ovnen og opprørt hav som motvekt, blir dette en god dag. Dessuten skal dere snart på besøk, treiginger!

pissimest sa...

CERN + krizzten ? Kan du jobbe der og så be litt ? Synger de for maten ? Forøvrig, synes jeg det er mye å ta tak i hos oss andre, også.
STÅ PÅ

paaskeharen sa...

På kaien er det mange gamliser, men ingen av dem er slitere.
Du må ha ringt feil nummer.