torsdag, oktober 09, 2008

Hvaskjerabaghera?

Shera Kahn ringer 'klarsynte-telefoner' for hundretusenvis av kroner.
Enda et offer for en deilig cocktail bestående av helsekost og stjernetegn og nyrelegiøsitet. Veien til djevel-utdrivelse og helbredelse ved håndspåleggelse er kort.
Jeg må likevel si at de som sitter i den lovgivende forsamlingen kanskje heller burde bruke tellerskrittene sine på å skape fremtiden enn å ringe og spørre gamle vortehekser om hvordan den kommer til å bli.
Men hva vet vel jeg.

5 kommentarer:

Frk. Frekkesen sa...

HvaSheraBaghera - glimrende tittel, må jeg si. Min framtid er lett å spå. Lage morsmelkerstatning. Gi pupp. Gi flaske. Gå på do. Gi pupp. Gi flaske. Opp klokka 03.00 - pupp flaske - opp 06.00 - pupp flaske... men det er jo bare på kort sikt. Hva som skjer om et halvt år er mer usikkert.

paaskeharen sa...

Et forslag til tittel til din blogg: Tits&Ass. Håper det går bra med dere.

Rållså sa...

Oj oj OJ så mange treff frk. Frekkesen hadde fått med den tittelen.

Anonym sa...

Slangen greier ikke å la vær å skryte over sin egen fortreffelighet. Tok på meg jobben som spåkone på en plattform ute i havet. Jeg sa at Islanske banker har bedre rente enn alle andre banker, og anbefalte å være forsiktig med innskudd. Dette var et skudd i blinde, som tilfeldigvis var rett. Blir nødt til å bruke min nye status som spåmann til å være fryktelig vag og diffus, slik at følelsen varer lengst mulig....Sa også at styringsrenten ville være halvparten av det den er i dag om nøyaktig ett år. Ring slangen 829 67 876 "Rettledning i gjennom livet for 56 kroner minuttet"

paaskeharen sa...

Veldig bra attåtnæring hvor du tydeligvis har talent:) Og så rimelig!