tirsdag, oktober 07, 2008

A bitch of a day in the high court.

Jeg har hørt at det skal være så bra for barn å vokse opp på bygda. For det er så godt miljø og alle kjenner alle.
Et mobbeoffer jeg gikk på ungdomsskolen samtidig med hadde en liste med navnene på alle han skulle hevne seg på når han fikk sjansen. Ikke ulik 'most wanted'-listene man opererer med i FBI. Når noen hadde plaget han til han sprakk pleide han gjerne å rope med tårer rennende nedover de trillrunde kinnene: 'NÅ E DU PÅ TOPPEN AV MORDARLISTÅ MI'. De verste mobberne syntes det var stas og konkurrerte seg imellom om hvem som kunne ligge lengst på topp.
Han gjorde heldigvis aldri alvor av truslene. Jeg har hørt historier fra Ordal også, hvor fysisk og psykisk mobbing som var godt over grensen til tortur ble anvendt mot ungdommer som var annerledes.
Det er ikke så rart at det går noen tikkende bomber der ute. Ta et hode som er litt skeivt fra før - slå det til det henger på en skrue på siste hengsla - fyll på med rusmidler - vips så har man en fiks ferdig psykopat som går rettpåsammehvahanstøterpå.
Akkurat hva vi trengte.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hugsar nokre fæle historiar frå ungdomskulen som eg håpar ikkje kunne skjedd i dag. Mykje har heldigvis skjedd sidan slangen og Haren gjekk på skulen..eg vil repitere: Håpar eg...

Rållse sa...

Deilig å være voksen.

paaskeharen sa...

Jeg håper også. Men jeg TROR det vel egentlig ikke. Det snakkes om mer sofistikerte metoder å mobbe på. Sms og internett. Mennesket er det minst humane dyret av alle.

Anonym sa...

Det er bedre å bli mobba på bygda; da kjenner du mobberen(og hans/hennes familie bedre).

Frk. Frekkesen sa...

Jeg tror mobbing er verre på bygda enn i storbyen. Heller ett av 20 mobbeoffer på skolen, en ett av tre.