torsdag, desember 27, 2007

Warrior Gods from the US


For en del år tilbake hadde jeg den udelte fornøyelse av å beskue kriger-metall-harry-ufrivillig-morsom-bandet Manowar i aksjon.
Imaget deres er trange tights og bare bole-overkropper.(som har begynt å sagge betraktelig ettersom gutta nærmer seg 50. Tyngdekraften er iferd med å seire over musklene, for å si det sånn)
Bassisten skal visstnok være ufattelig god og han humpet avgårde på instrumentet sitt i en endeløs solo som skulle brukes i hans fjerde bass-live-dvd som bar det klingende, om ikke helt originale navnet 'Hell on earth...4'.

Vokalisten insisterte på at bandet var vikinger som var kommet til Skandinavia utelukkende for å drikke opp alt det sterke ølet vårt og penetrere kvinnene våre.
'NOW YOU ARE HERE TO DRINK AND FUCK AND FUCK AND DRINK, AND DON'T YOU LET ANYBODY TELL YOU TO DO ANYTHING ELSE'.
På ramme alvor. Og så bøttet han øl fra et kuhorn for å vise at han var en av oss. At det finnes slike band er jo i og for seg ikke overraskende, men det at de spiller på hovedscenen på Roskilde i vårt årtusen foran årten tusen fans, nei se det kommer jeg aldri til å begripe. Men det var veldig veldig morsomt.
PS: Den siste plata deres handler visst om Tor og Odin.

3 kommentarer:

Råni sa...

Har stuten glemt han var kalv nå igjen? Pass knollen i døra..

paaskeharen sa...

Hvis du har lest bloggen min burde det ikke ha gått ditt blotte øye forbi at selvinnsikt er noe jeg prøver å bestrebe. Men jeg bestemmer selvsagt selv innholdet fra post til post. Jeg synes Manowar og ALLE deres tilhengere er patetiske macho-mennesker med liten tiss og en hang til det homoestetiske.

ronny sa...

Som jeg husker orkesteret var de stein tøffe og geniale med en oompf i lyden som ikke var sann. Mye tøffere enn både Warrant og Scorpions til sammen! Muligens en anelse Chackie Chan- syndrom ute å går; Ikke plent like tøft som i går gamle ting man børster støvet av.