Ingen er så trygg i fare som guds lille paaskehare



Arnstein skrev forleden at han og Pål Øystein hadde hyret inn vaskehjelp som var frelst og hadde talt i tunger.(Pål Øystein hadde fått henne til å vaske hele ungkarsreiret for den latterlige sum av trehundre kroner- uten at det nødvendigvis har så mye med saken å gjøre- kanskje hun forventer å få sin lønn i himmelen).
Jeg ble uansett veldig misunnelig, for tungetale er noe av det mest fascinerende jeg kan tenke meg, det er liksom litt David Lynch, litt Life of Brian og en liten dæsj Donald Duck. Da tenker jeg selvsagt på de gamle Donaldfilmene, hvor Donald er rasende, og i krig med de tre nevøene sine det meste av tiden.
Jeg lurer litt på om de som tungetaler- hvis de tungetaler på likt kan forstå hverandre- og 'tungesamtale'?
Jeg så en dokumentar på TV forleden om noe som ble kalt 'Team Jesus' med en predikant som het Torben Nørregård- TJ er visstnok en karismatisk vekkelsesbølge i Pølsedanmark, målet er å huke tak i- særlig handikappede og syke, og helbrede dem, og frelse dem. Nørregård sa at han kunne gjenkjenne lyden av krykker på hundre meters avstand- sterkt! Han sa også at når han tungetalte, så var det som å koble seg opp på Guds eget internett. Ekstremisme er litt skremmende, og tidvis ganske morsomt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta