Takk for seg


Takk til gjestene mine, som sagt vil jeg påstå at gårsdagens hagefest-klientell bestod av kremen av norsk ungdom.
Om Netti er enig vet jeg ikke, men jeg ser ikke bort fra at vi holdt henne våken(til tross for hennes tunghørthet).
Nå har je støvsugd plenen.
Det fungerte overraskende bra.
To av papirlyktene brant fortsatt når jeg tok dem ned.
Takk for seg.
Dere er helmaks.

Kommentarer

Og takk for meg. Bare ut av nysjerrighet: hvor lenge kan vi betegne oss som norsk ungdom?
Anonym sa…
Mange tusen takk for en fantastisk aften, det er svært lenge siden jeg har sett så mange vindskjeive ungdommer med et så høgt aktivitetsnivå. Arnstein er virkelig grassiøs når han sporter!
paaskeharen sa…
Arnstein har arr over hele seg, fire meter hekk- og tusen liter- midt i manedå...Forøvrig har jeg hørt rykter om at pål øystein har hatt sengevarmere i dag.... en tjukk, tannløs engelskmann sies det... Fortell!
Rållserau sa…
Fantastisk kjekt. Og overraskende lett å rydde festivalplenen. Poetisk nok kom regnet dagen derpå, for første gang på mange mange dager. Vakkert.
paaskeharen sa…
Når pål øystein overtar stafett-pinnen neste helg foreslår jeg at vi fyller fontenen på Gnomen med hvitvin- det kan bli en hit, tror jeg.
Anonym sa…
Tusen takk for en kjempe kjempe bra fest!! Går å fniser ennå...:)
paaskeharen sa…
Takk for seg.
Helt knall,ja:)
Anonym sa…
Haha!

Fantastisk fest. Ved en feiltakelse ble lørdagens festbukse brukt om igjen i dag, les blåmandag på jobb hos Totoil. Plenen din kan ikke være 100% grønn enda Paaskehare, buksa mi har absorbert mer farge enn jeg våget å håpe på!
paaskeharen sa…
Sånn er livet- lenge var den chipsfarget, men når jeg fikk støvsuget den ble den grønn igjen. Genseren til pål øystein var vinfarget når han forlot meg i titiden i går morges.
Anonym sa…
Der fikk du forøvrig ramset opp mine tre favorittfarger, der blå dongery med grønske kanskje er fargene som gjør meg mest glad. Etter kanskje bare Snøhvit...

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta