Vi er alle feminister (kanskje bortsett fra Solveig Horne)

Er forresten Solveig i slekt med Audrey?
Turneen er over. Det har ikke vært noen supersuksess hvis man regner på FRP-måten: Harde tall og grad av offentlig finansiering, men på de aller fleste andre områder har det vært givende.

Jeg er stum av beundring over de 3 damene jeg reiste med. Både over kunnskapen deres på sine respektive interessefelt, og det drivet de har. Dessuten sitter alle tre på en teknisk kompetanse når det gjelder intranettrelaterte dingser som knuser min egen.

Hun som er redaktør i nettmagasinet (som egentlig er en blogg) som heter underarbeid.com som heter Madeleine Schulz gjorde sterkt inntrykk på meg, fordi hun har skjønt noe som fåtallet av befolkningen i dette landet har skjønt: Hun har skjønt at de rettighetene som vi har ikke har kommet av seg selv. Det er noen som har kjempa dem fram, noen som har stått på barrikadene, og dersom man vil ha likestilling, og dersom man vil forandre og forbedre den verden man lever i, så har man et ansvar for å engasjere seg og ta kampen mot grumset og urettferdigheten.

Men, altså som firkløver med vidt forskjellige utgangspunkt og motivasjon for å skrive oppdateringer på nettet, så fungerte vi godt sammen. Og en ganske mange av dem som dukket opp på arrangementene virket som de var fornøyde med det de fikk servert.

Det betyr en del. Forøvrig er jeg ute av skapet nå, og navnet mitt er linka til det jeg skriver her inne. Ellers kan jeg si at jeg har en avtale med Bondevennen om å levere skriving en gang i måneden fra Januar av. Det gleder jeg meg til

Legger også ut linker til de andre to damene jeg reiste med: TonjeBoganes.com og http://www.astridterese.no/

Som dere ser hvis dere gidder å klikke, så har vi litt forskjellig fokus.

Hvis jeg får tid i løpet av helga, så skal jeg fortelle dere om da jeg besøkte Farmor på Omsorgssenteret i går, men nå trenger jeg litt tid med familien min. Og i morgen er det selveste Everton-Liverpool.

God helg.

Kommentarer

Bergljot sa…
Du er flink, og jeg er stolt av deg! Nå synes jeg godt at du kan legge ut et av de staselige rockestjernebildene dine også. Hvis ikke du gjør det, må kanskje jeg gjøre det (?). Hilsen storesøster. God helg! Hils gjengen.
Kult bilde!
Jeg måtte bare legge igjen et lite spor og si at jeg ble mektig imponert over tekstene dine. Kjekt å lese at du skal skrive fast for Bondevennen!

Takk for fine turnedager.

Tonje
paaskeharen sa…
Hei, Tonje! Tusen takk. Og takk for en fin uke. Bra gjeng.
paaskeharen sa…
Hei, Tonje! Tusen takk. Og takk for en fin uke. Bra gjeng.
Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine da jeg fikk vite at Solveig Horne skulle være likestillingsminister. Det henger ikke helt på greip i min veden.

Heia Madeleine Schulz og Under arbeid! Hvorfor er ikke HUN likestillingsminister?
paaskeharen sa…
Det kan hun ennå bli, bare de blåblå blir ferdige med fireårsperioden sin.
Det er håp i hengende snøre, som de sier.

Populære innlegg fra denne bloggen

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Mablis 2019

Bonde i fra bygda