Alternativt

Nå som jeg er vraket som blodgiver, kan jeg ikke annet enn å fundere på om det er noe alternativt jeg kan bidra med til fellesskapet.

Sæddonor utgår av alle tenkelige og utenkelige årsaker. Banken trenger ikke svart hav, og jeg føler at jeg har akkurat så mange unger som jeg klarer å forholde meg til. Dessuten savner jeg ikke runkebåsene.

Jeg kan donere kroppen til forskning. De er visst ikke så kresne som blodfolka.

Lever og nyrer og hjerte kan gis til noen av dem som trenger nye og pent brukte organer (hvis noe slikt skulle bli aktuelt), og legemets oppstandelse er så til de grader motbevist at ingen - selv de mest innbitte fundamentalistene - tror på det.

Eventuelt kan de få grave meg ned og opp igjen for å understreke poenget.

Ellers er det jo et vell av gode (og mer tvilsomme) formål som man kan gi penger til. Hvis fysikken ikke strekker til: 'Hjelp jødene hjem', foreksempel.

Og så kan man trekke det fra på skatten.
Amnesty, Redd barna, redd hvalen, redd fisken, redd miljøet, kinamisjonen, leger uten grenser, leger med genser, frelsesarmeen, indremisjonen, ytremisjonen, norsk luthersk, misjonssamband, unicef, und so Weiter.

Jeg kan ikke annet enn å beundre idealistene. De som bruker tiden sin og energien sin for å gjøre verden bedre. Jeg kan på ingen måte påstå at jeg er en av dem, så foreløbig blir jeg stående med tre pints blod. Og en velvilje mot idealistene. Med et soleklart unntak for 'Hjelp jødene hjem'.

Plommetjuv-stempelet bærer jeg som et adelstegn. Noen må holde seg unna slik at de andre får plass til å jobbe også.

Kommentarer

du kan jo donerer håret ditt til en parykkmaker. Det kan man dessuten få ganske mye penger for.
paaskeharen sa…
Genialt opplegg. Kan man gi vekk tåneglene sine også? Hva med nesehår?
ettersom dete neppe finnes nesehårsparykker eller negleproteser tror jeg ikke det.
MM sa…
Hahahahahaaa! Jeg vil ha en nesehårsparykk!

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta