torsdag, juni 05, 2008

'Fucking assholes!'

En av de fineste sidene ved livet er å møte nye mennesker.
Jada, visst høres det ut som en klisjè, men det er så ufattelig mange raringer der ute. Raringer som bare venter på å treffe raringer som meg selv.

På denne lille turen vi var på (klarer ikke helt å slippe taket i den) traff vi uhorvelig mange folk - alt i fra hylende fektefjortis-jenter som ville ha autografer på treningsjakkene sine og de små puma-skoene sine til brølende fans i santiago de Chile som ropte :'FUCKING ASSHOLES'! Gjentatte ganger i en veldig begeistret tone til oss når vi gikk fra bilen til spillestedet. jeg er usikker på om det er en naturlig del av chilensk gjestfrihet å kalle sine idoler for fucking assholes når man møter dem for første gang. Vi diskuterte det oss i mellom i orkesteret, og kom fram til at vedkommende nok MENTE å rope 'FUCKING AWSOME'! Men at han slet litt med engelsk-uttalen. Men helt sikre er vi fortsatt ikke.

2 kommentarer:

Kaffedoktoren sa...

Det er nok flere faktoere som spiller inn:
1. Latinamerikanere er generelt veldig dårlige i engelsk, og bruker ofte utrykk som de egentlig ikke vet hva betyr.
2. Det er ganske vanlig å bruke skjellsord i samtale mellom venner i Latin-Amerika. Det er først når de begynner å kalle morra di stygge ting at du skal begynne å bli fornærmet.

pål øystein sa...

Jeg jobbet en franskmann som hadde skrevet cunt i stedet for count i ett et år før det gikk opp for han hva en cunt var.