søndag, juni 22, 2008

Ballsport


'Er VM over?' Spurte kjæresten min en gang tidlig i sist uke.
Egentlig var jeg ikke så veldig forundret - men jeg synes det var morsomt likevel - tatt i betraktning at det er EM og at det pågår en uke til.
Det har vært et fantastisk mesterskap så langt og jeg tror seriøst at jeg kommer til å føle livet tomt og meningsløst når det er over. Portugal og Sverige og Italia er ute og det er fint synes jeg. Spania er med og det er enda finere.


Til slutt vil jeg benytte anledningen til å rakke ned på en idrett som får altor mye oppmerksomhet. En idrett som er så hipp, gjennomsponset og sexfiksert at det finnes regler for hvor mye klær utøverne kan ha på seg. Hele sporten stinker solkrem og klamme skinker og degenererte stavangerfolk som klapper lamt i takt til komp av Opus: '...Laif..nanananana..laif is laif...nanananana...'
Nest etter 'gladmaten' er det årlige sandvolleyball-evenementet det jeg skammer meg mest over ved denne byen.
Blæææh.

10 kommentarer:

Gummislangen sa...

Jeg skammer meg over torget. Ser ut som en skitten steinrøys. Koslighetsfaktor er tilnærmet 0. I gjen er det politikere som skal gjøre ting som dem ikke har kometanse på. Hvorfor vokser det ikke hvit stein i Norge? Jo, fordi den vokser til gråstein, slik som alt vann tilstreber 4 grader celsius. Idioter!

paaskeharen sa...

Neineinei. Torget er knallfint. Godt nok for grisene.

Barnehjemmet ronny ronny sa...

Digger når du langer ut. Er alltid svin-enig. Hele vågen full av skum...Eller som Ford ville sagt det; so many assholes, so few bullets. Ulandball er ti ganger verre en "på jabnå fooball"

Gummislangen sa...

Dessuten har sexfiksert fått dårlig rykte.....Jeg har ingenting i mot halvnakne damer, men sporten er dørgende kjedelig.

paaskeharen sa...

Ja! My point exactly! Så KALL det mykporno, da.

Anonym sa...

Vi har motsatte gener.

Frk. Frekkesen ELSKER:
Italia
Portugal
Rosenborg
Volleyball
Morten Harket
Morten Abel
Stavanger
Leif Johan Sevland
Mary Miller og Stavanger 2008
Nugatti
Kongehuset
Statskirka

Vel - noe av dette er overdrevet. Eller rettere sagt løgn - men bare noen få punkter. Resten er sant.

paaskeharen sa...

Kjære lillesøster: Jeg liker også Italia, men jeg liker ikke Italiensk fotball som er tuftet på juks. Jeg liker ikke Silvio Berlusconi heller. Nugatti og Tra Sma Kinasara, derimot: Har jeg aldri likt.

Jada... sa...

Fucking assholes my ass.

Anonym sa...

Volleyballen er ikke så spennnende, men underholdningsinnslagene i forbindelse med arrangementet holder da høy kvalitet.

Frøkensnobbevånabi sa...

... og jeg ramser visere:
Indiana Jones-filmene
Sagaen om Isfolket
Spaghetti med kjøttsaus
ØL
RØYG
Hyttetur
Lipgloss
H&M
Figo
softis med sjokoladestrø