If you are looking for trouble - da-ra-ra-rara.

Jeg har en kompis som hevder at han har besøkt alle fyllearrester fra Kristiansund i Nord til Kristiansand i sør.
Selv har jeg foreløbig ikke benyttet meg av dette noe spesielle overnattingstilbudet. Det er muligens noe jeg kan takke sovegenene mine for.

Jeg sov ute på gata i Døddrukken tilstand midtvinters i Bæærgææn en gang og det kan jo forsåvidt tolkes som en klar søknad om overnatting i kasjotten.

De som oftest ender opp i fyllearresten er dem som blir kranglete eller voldelige i fylla. Eller begge deler - som kanskje er det aller vaneligste - mitt ikkekonfronterende livsmantra har uten tvil holdt meg unna trøbbel - og dermed også purkens spartanske overnattingsfasiliteter.

Det er jeg glad for - frister ikke noe særlig - selv om et slikt opphold byr på uante muligheter til å treffe likesinnede i samme situasjon.

Kommentarer

Bolla sa…
En tvillingpappa hører definnitivt ikke hjemme på et sådant herberge!
paaskeharen sa…
Det er nå bedre enn å sove ute.
runo sa…
Jeg har blitt fesen i fjeset av halv ti -bussen til sandnes i pillevåg. I full skinn- munndur og metalsko i juni. Innmari guffent.
Stian sa…
Jeg har vært i fyllearresten i Porsgrunn! Dog skal det opplyses, til min godskriving, at jeg var bygningsteknisk konsulent for bygging av konstruksjonen og var på befaring for å se etter at de syrefaste, innstøpte doskålene satt på riktig plass.

Jeg ber vennligst om restriksjoner på utvalget av sitatinnhold i overnevnte utsagn.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke