Ikke ring meg- så ringer ikke jeg deg heller.
Nei, jeg MENER det!
IKKE RING MEG!

Vi har alle opplevd det- så sant man er gammel nok- eller har nok likvide midler til å eie en telefon.
Telefonen ringer- på displayet står det 'ingen nummer'. Dere vet like godt som meg at denne 'ingen' mest sannsynlig er en selger av noe slag- en representant for en veldedig organisasjon- som vil selge deg lodd eller en frekk kalender til inntekt for kinamisjonen eller volkehelzen eller en annen forening som jobber for å gjøre verden til en bedre plass å leve i.
Jeg pleier aldri å ta telefonen når Ingen ringer- noen ganger skruer jeg telefonen over på 'lydløs' og lar den ringe ut. Andre ganger legger jeg på direkte.
Kjæresten min har prøvd å sperre oss begge i form av en eller annen funksjon i Brønnøyzundsregisteret, men de gir seg ikke- hyenene.
Min store synd er at jeg i fjor faktisk TOK telefonen når en representant fra Volkehelzen ringte, og jeg sa JAVEL DA til å kjøpe en av de stygge kalenderene deres, og jeg BETALTE forsyne meg skiten også.
Jeg tenker på alle de eldre og uføre som sitter rundt omkring i de tusen hjem, og ALLTID tar telefonen- uansett om det er Ingen som ringer, og hvor mange av dem som lar seg snakke trill rundt, og hvor mange stygge kalendere og julekort og gudvethva de har kjøpt opp igjennom årene.
De som kjenner meg vet at jeg ikke er noen kjip person- jeg er absolutt for å dele på det vi har, og veldedige organisasjoner trenger definitivt midler til å drive med veldedigheten sin. Men telefonselgere burde avlives, de er en pest og en plage. La de spillegale betale.

Kommentarer

lederslangen sa…
Jeg kjenner en mann som alltid tar telefonen, uansett hvem det nå er. Noen ganger ringer sånne plageånder som du beskriver. Han har en annen taktikk ovenfor telefon terroristene. Mannen er ganske enkelt genuint interessert i alle produkter. Da må man vite alle detaljer om produktet.Tiden går og hans personlige rekord er to timer, da med to ekstra oppringninger for å sjekke ut bakgrunnsinfo. Toppen av alt: Det har aldri blitt kjøp av tjeneste eller produkt.
paaskeharen sa…
Ja, men da må man like å snakke i telefonen. Jeg våger den påstand at telefonselgere burde henges, skytes, druknes og brennes.
bygdadegosen sa…
Jeg kjenner en telefonselger som kunne alle triksa. Han var pågående, men sjarmerende og lot skjelden sannheten stå i veien for et mulig salg. En gang ble en kunde så grundig lurt at han kontaktet avisene, og kveldsposten skrev en artikkel om de litt over kanten salgstriksene som ble brukt. Han var svært lovende, men denne artikkelen og en gryende samvittighet gjorde at han måtte satse på musikken.
paaskeharen sa…
Ja, han kjenner jeg også:) og så måtte han skifte navn for å fortsette i jobben sin. Jeg vet at det er et uttrykk som heter 'dont shoot the messenger', men med unntak for vår felles venn vil jeg tvertimot oppfordre folk: DO shoot the messenger.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke