Perufuck-jakken

Det er visst delte meninger om hvor ofte man bør oppdatere bloggen sin, og det gjenspeiler seg også i oppdaterings-frekvensen som praktiseres i de enkelte bloggene jeg pleier å besøke. Det er ikke alltid man har så mye på hjertet. Jeg har prestert å pådra meg TREDJEGANGS kuk i computeren på under et halvt år, noe som er ny personlig rekord, og som medfører begrensninger i bloggingen min. Jeg fikk veldig fin respons på innlegget jeg hadde om kamuflasjeklær, og derfor (blant annet) skal også dagens post handle om klær. På roskildefestivalen i sommer gikk min kjære venn og svirebror Arnstein bananas i festivalens klestelt, han kjøpte blant annet en jakke som bokstavelig talt var i alle regnbuens farger. Temaet i Arnsteins kolleksjon var 'uestetisk' (eller stygt, som det gjerne kalles), og jakken fikk fort tilnavnet Perufuck-jakken- på grunn av det fargerike mønsteret, som minnet mye om de klærne som Søramerikas indianere kler seg i. Pen var den ikke, men den var praktisk, for i folkehavet var Arnstein lett å finne, og sikte på- når man trodde at man hadde mistet han. Dessuten var den varm, og individualistisk på sitt brutalt skjærende vis. Nåvel. Arnstein tok plagget med seg hjem, og forrige Søndag havnet det i min besittelse. Jeg bestemte meg for å hedre plagget og dets eier. Derfor tok jeg den på meg da jeg reiste til øvingslokalet. Jeg må si at effekten perufuck-jakken hadde på folk oversteg enhver forventning. Da jeg gikk på bussen ble jeg møtt av høylydte gisp og latter, og i all min glorete prakt fikk jeg mer oppmerksomhet, enn jeg på forhånd hadde drømt om. 
Jada, visst rødmet jeg, og varmt var det også, så jeg svettet under hammen. Jeg gikk og nynnet på Knutsen og Ludvigsens 'dum og deilig', og jeg tenkte på eventyret om keiserens nye klær. Jeg må innrømme at jeg var lettet når jeg kunne henge den av meg, og overlevere den til dens rettmessige eier. 

Takk for lånet.

Kommentarer

Anonym sa…
Jeg gjetter at en av de som jobbet i kiosken på tau-ferjen den dagen slengte en kommentar tvers over salongen?
Anonym sa…
Det finnes ikke stygge klær, bare sykt vær.
Rållserau sa…
Ja. Men alt kler faen meg ikke den smukke.
Der tar du feil, Rållserau. Dersom en klarer å holde hodet hevet og bære plagget med verdighet kan ALT være fint. Unntatt LillehammerOL-lusekofte.
Anonym sa…
Mens jeg venter på flere blogger fra haren, kan jeg bekrefte at 7 av 10 klær er deprimerende. Min påstand om at dette er tilfelle er et resultat av mangelfull oppdatrering ( For oss som har : And then some..som åpningsside)av siden din.....Give meeee someeee
paaskeharen sa…
tar selvkritikk, slangemann. Men bare bittelitt.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta