Amfibium


I dag fikk jeg post fra Mastercard- de kunne fortelle meg at jeg hadde rølpet for 17600 Norske kroner i August måned, noe som er et anseelig beløp- selv til meg å være. Av disse 17600 kronene var 450 uttaksgebyr. Jeg er en sann økonom- det skal jeg jammen ha.


'Krokodillemannen er død'- står det å lese i alle nettaviser i hele verden. Verden er i sorg. Krokodillemannen var en sann australsk kjernekar som reiste rundt og gjorde tøffe ting med ville dyr, og da særlig krokodiller. En slags zoologiens Houdini.
Jeg må si at jeg er forundret over at denne mannen har oppnådd så stor popularitet. Helt siden jeg som niåring fikk kastet en padde ned i nakken på skjorta mi har jeg avskydd amfibier. Det er stress å ha paddeskrekk når man vokser opp i et område hvor det kryr av dem. Jeg skal være den første til å innrømme at det er et stykke fra en feit,brun rogalandspadde til en Australsk Krokodille på mange meter. Blant annet er tanngarden noe mer imponerende på krokoen, og det igjen gjør den farligere. Jeg har prøvd flere ganger- på å mobilisere sympati for denne 'Crocodille Dundee'en', men jeg ender opp med det samme hver gang. Hvis du leker med skumle dyr tar du en kalkulert risiko- du VET at det er farlig. Ironisk nok var det en fisk som bokstavelig talt fikk siste stikk i dette tilfellet. Så nå må TV-Norge fylle sendeflaten med repriser. Eller noe annet ræl.

Kommentarer

Rållserau sa…
Da min venninne Solfrid var på Cuba og skulle på do om natta satt det klistra svære padder oppetter veggene inne på doen. Ellers er jeg mest redd for fygelangbeinar.
paaskeharen sa…
Det vet jeg:) Plutselig er en Cubatur litt mindre fristende.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta