XO


I dag er det farsdag.
For første gang i historien er jeg kvalifisert for å være midtpunkt i denne tradisjonsrike feiringen.
Jeg har fått en halv flaske konjakk og en sjokkis det står 'verdens beste pappa' på.

Brennevin er en kjempefin presang.

Det er selvfølgelig hyggelig med oppmerksomheten. Man kan ikke si 'nei, den halve med xo vil jeg ikke ha, for jeg er prinsipiell motstander av farsdagen'.

Men da fikk jeg en slags dårlig samvittighet overfor Dvergbøyen - som er MIN far - for jeg har tiet farsdagen ihjel i all den tid jeg har vært et bevisst menneske. Dvegbøyen bryr seg ikke men jeg vet at Bøyå ved minst ett tilfelle har vært dødelig fornærmet for denne prinsippfastheten.

Jeg foreslår heller at vi kan kalle det for XO-dagen og så kan alle gi konjakk til hverandre og så blir de fleste fornøyd.

Så kan handelsstanden sitte der med de dølle slipsene sine og vi kan slippe å føle oss som dårlige mennesker fordi vi ikke tar den telefonen.

Kommentarer

Bolla sa…
Kjære paaskehare! Du skal få mange a-ha opplevelser i årene som kommer. Når de søte små , med øyne fulle av forventning stolte gir deg et skrukkete ark med noen bokstaver som du når du legger go'viljen til , kan se at det står ; verdens beste pappa på, ja, da kan jeg love deg at det varmer mere enn en flaske conjak. Ikke bare i magen, men rett i hjertet. Og by the way, det er vel jeg som er bøyå ?
paaskeharen sa…
Du er Bøyå, ja:) Tviler på om det finnes noe skrukkete ark som matcher ei halv konjakk. Men det vil tiden vise.

Populære innlegg fra denne bloggen

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Mablis 2019

Bonde i fra bygda