I anledning helgen

Det er snart helg, alle sammen. Og det er rart med det- at selv om man er 30++, så rykker det alltid litt ekstra i foten når det er Fredag. I anledning dagen, og mitt ganske så gode humør, vil jeg dele noen figurative vulgær-uttrykk med dere.

1- Pulehår Dette begrepet kjenner vel kanskje de fleste av dere fra før. Pulehår har man hvis håret i bakhodet står ut eller opp på en mistenkelig måte, som indikerer at det har blitt gnurt ned i foreksempel en pute nylig. Man kan også oppnå en pulehår-lignende effekt hvis man tar av og på seg en hette mange ganger til dagen. Artig sveis, og alltid like moderne.

2- Mynt-innkast Mange av dere spillejunkiser, som står med hodet inn i en automat for å tjene inn tapet fra i går har opplevd at det er et hull i maskinen. Et hull hvor man putter inn mynter slik at automaten kan blinke og lyse og si pling og biiip, og denslags. Det menneskelige mynt-innkastet oppstår i det en bukse sklir litt langt ned på rompa, og stedet hvor ryggen slutter og skinkene begynner blir blottlagt. Også kjent under navnet rørlegger-sprekk.

3- Kløyvde ballar Denne fysiske tilstanden er langt mindre vanlig i dag, enn den var på det glade 80-tallet. Som mange vil ha gjettet refererer uttrykket til en synlig adskillelse av testiklene. På åttitallet var det moderne med bukser med høyt liv. Det var også moderne å ha genseren oppi buksa. Lukk øynene, gjør genseren til en mintfarget V-genser, dra buksa godt opp under armene. Og forestill dere. God helg.

Kommentarer

Rållserau sa…
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
lillesøster sa…
Kamelfot er sånn damer får når de går med for stramme bukser. (Altså i skrittet) Ikke pent.
lederslangen sa…
Jeg liker fortsatt å smøre testikkelen min med vaselin. Har bare en 'balle' etter ett dansa stevne på 90' tallet.
Rållserau sa…
Du er heldig. Jeg har ikke en eneste balle.

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke