djevelens fødselsdag

Denne årstiden byr på flaggdager, helligdager og merkedager i et utall varianter.
Det starter knallhardt med påske- fortsetter med førte mai, himmlfartsdag, syttende mai, pinse, og ikke før pinsekyllingene er tatt av treet, så dukker det jammen opp enda en merkedag, og i år er det visst rundt tall. Djevelens fødselsdag. Man kan undres over hvorfor svenskene har valgt å legge sin nasjonaldag på akkurat denne datoen. Er det Carl Gustav igjen, den rakkeren- som har vært ute og tusket i buskene? Med noen lubne svenske gladsatanister? Kanskje han har solgt hjernen sin til satan? I ung alder? som en moderne Faust? Hva fikk han i såfall i bytte? Sverige, kanskje. Og Silvia.

Alle dere staute Djeveldyrkere der ute-hvordan feirer dere egentlig dagen? Feirer dere slik Robbie Fowler feiret sin legendariske scoring mot Everton i 99? Griller dere pølser på glørne av nedbrente bedehus? Jeg kjenner at jeg er veldig nysgjerrig.
Til alle der ute som har kjennskap til hva som foregår i de mørke, okkulte krokene av vårt langstrakte, og hedeske land: sidetsidetsidetsidet!!!!
For noen år siden abonnerte jeg på det anarkistiske tidsskriftet 'Gateavisa' (til dere som ikke vet hva gateavisa var- eller er, så var det ei blekke med utspring fra hjelmsgate i Oslo som skrev kontroversielle ting om fri hasj, og ymse inspill om anarkismens fortreffeligheter) - men i ett særskilt nummer på nittitallet fulgte det med et eget bilag som het 'brenn din egen kirke'.
Det var så utrolig genialt! Det var et 'klipp og lim'- byggesett av en gudshus-kopi, som man kunne svi av. under parolen: 'klipp ut- sett sammen- tenn på'. Veldig bra.
Jeg leste i avisen at en Ukrainer just ble løvemat etter at han skulle bevise guds eksistens.
Det er vel forsåvidt lettere å tro på destruktive krefter der ute enn oppbyggelige. Selv fornekter jeg begge deler. Uansett syns jeg at det er på sin plass at djevelen har en dag som er bare hans- la oss gjøre det til en 'rød' dag i kalenderen. Den andre siden har så mange.

Kommentarer

Rållserau sa…
Jeg elsker deg
Jeg syns også at satanistene kan få en dag - de kan få en uke for alt jeg bryr meg. Under forutsetning at jeg slipper å se sånn veldedeig reklame på tv på satandagen. Jeg spyr av veldedig reklame. Spy, spy.

Hvorfor har du ikke lagt inn link til bloggen min?
Rållserau sa…
Til marihøna: Jeg er paaskeharens webmaster. Så hvis det er noe du har å klage på, så kan du henvende deg til meg. Heh.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta