Silkebris over i stiv kuling

'Eg har någe te deg' Sier Runar og smiler lurt. Han har en pose og oppi posen (som riktignok lukter litt kjeller) ligger en liverpoolbag i det pureste skai fra begynnelsen av 80-tallet.
'Arnstein (minstebror) ville brenna'n, men eg sa: nei, den ska Øssa ha.' Og Rahald (mellomstebror) sa' nei, det e klart at øssa ska ha den.' Runar smiler igjen. Jeg er målløs først, men så sier jeg den er jo nydelig, og det ER den jo vitterlig. Vintage. Jeg hadde en selv, med bilde av David Johnson og Terry Mc Dermott på forsiden fra samme epoke.


Oppi bagen lå et eks av Mötley Crue- biografien 'The dirt'. Og jeg skulle egentlig vært hjemom, men klokka tikket fort i silkebrisen. Jeg var påmeldt i en trippel 40 årsdag. Tema var solbriller. Jeg var i ei slaskete t-skjorte med en pin fra Hillsborough justicecampaign. Ekstremt casual Men Runar hadde solbriller også, så avgårde dro jeg i retning Tauferja. Jeg røykte som en skorstein, og tenkte at dette kommer til å skjære seg i morgen.

Åja - thaimat! Me fekk thaimat i går, tenkte eg mens eg såg rosa saus og (kan det ha vært mintblader?) finne veien fra magen, via spiserøret, og munnen og ned i porselenet. Vi fikk hvitvin også. Og rød. Og champagne. Og hjemmebrygget øl. Og cognac til kaffen. Djises.

Det var Søndag og mor ville hentes (for det hadde jeg lovet), men jeg var like kjørbar som Matti Nykaenen i sine glansdager.
Silkebrisen var så definitivt over.

Kommentarer

beelzebub sa…
Mmmmm... blandingsmisbruk... :)

Populære innlegg fra denne bloggen

Lagelig til for høgg

Anarkistiske Barnesanger Volum 1

Om mørke