Spam

Flanellskjortemannen sier at datamaskinen hans har bestemt at bloggen min er for drøy. Den er med andre ord stoppet av spamfiltersensuren. Jeg synes det er en kjedelig måte å miste faste lesere på (både han og Marina benytter seg jo av den maskinen).
På den annen side er det smigrende at noen faktisk finner det bryet verdt å sensurere meg. Og så jeg da, som trodde at innholdet her var godt innenfor grensene til ytringsfriheten. Ikke har jeg tegnet bilde av profeten med koranen opp i toeren og ikke har jeg tøyset med jødeutryddelsen heller. Og det er visst de to siste virkelige tabuene som er igjen.

De av dere som kan mer om EDB enn meg og kjenner Flanellskjortemannens kompetanse på området vet selvsagt at årsaken til at han ikke kommer inn hit er at det er noe han har trykket på som han ikke visste hva var - og svupp - der var Påskeharen ute.
Jeg skulle ønske at jeg hadde fulgt litt med i EDB- timene på åttitallet, for da kunne jeg lært han om dir. og pil L. Og da kunne jeg ha hjulpet han tilbake til min lille skare av lesere. Men det var liksom mye kjekkere å spille Pyton.

Kommentarer

Anonym sa…
Load turbotape
Anonym sa…
Påskeharefilter? Tøft. Ska du heim te helgå?
paaskeharen sa…
Det skal jeg. Tut og Kjør.
Anonym sa…
De siste dagers debatt har vel vist at det ikke er helt stuerent å tøyse med "Gutta i skogbrynet" også.
paaskeharen sa…
Nei, og det har jeg vel forsåvidt ikke gjort heller. Vel har jeg fyrt opp et flagg og to i godt selskap, men det kunne aldri falle meg inn å si noe negativt om Max Anus eller de andre kjernekarene i kompani binge.
Anonym sa…
usa har sensurert T-skjorta og pilt bildene på facebook
Anonym sa…
Kan du kallest flannelskjortograf om du henger opp skjortene til gamle Nansen? Nei du kan ikke det.
joho det har du gjort. på min blogg så.
paaskeharen sa…
Okay da. Noen små spark mot porøse gamle skinnlegger. Det må de tåle.

Populære innlegg fra denne bloggen

Hits for kids.

Midt i hjerta