tirsdag, august 26, 2008

På en stadion i Santiago.

I familien Dvergbøy er det en kultur for verbale hofteskudd og dette har mang en gang satt undertegnede i pinlige situasjoner.
Her er et grovt eksempel.

I 2002 var Janitsjarbandet mitt på en mini-turnè i Sør-Amerika: en spillejobb i Sao Paulo og en i Santiago.
På denne turen var det en hel del rållsing og i Santiago drev vi og sveiv inne i gågatene i sentrum.
Jeg vet ikke helt hvor det kom fra, men når jeg så en skopusser som drev og skopusset, ytret jeg følgende setning: 'Hvis dere skaffer meg et gayporno-magasin, så skal jeg lese i det mens jeg får skoene pusset.'

Et lys ble tent i Arnsteins øyne og avgårde fòr han, inn i de mer suspekte smugene i downtown Santiago. Jeg håpet i det lengste at han ikke klarte å oppdrive lektyre av dette slaget - man hører jo så mye om macho-kulturen i de Sør-Amerikanske landene - så der satt jeg og svettet og angret på min løsmunnethet.

Det viste seg at jeg hadde undervurdert Arnsteins pågangsmot og - riktignok ikke uten vanskeligheter - hadde han fått tak i hva han lette etter. Bladet fokuserte på avkledde unge menn i ymse positurer. Det var ikke av den 'harde' typen, altså ingen penetrering. Likevel vil jeg si at det var mer enn pinlig nok, og opp i stolen måtte jeg og der måtte jeg sitte og bli fotografert mens jeg leste homoerotisk smuss og en Chilener pusset skoene mine. Takker Arnstein for innsatsen. Og skopusseren for pussen.

Ingen kommentarer: