torsdag, juli 24, 2008

Gatelangs i Praha.


Bare for å gni nesene deres i det: Konserten med Tom Waits var vanvittig bra. Et show på to og en halv time med all den autoritet, sjarm og spilleglede som man kunne ønske seg. Syv poeng av seks mulige på terningen. Og en varm applaus til bookingsjefen på operaen i Bjørvika: DUST!

Ellers var oppholdet i den tsjekkiske hovedstaden preget av at Rållså og jeg gikk veldig mye feil. Det var noe med at kartet ikke stemte med terrenget. Og at Arnstein tok meg med på en ellevill og forgjeves jakt på en diskobåt.
Men alle fikk med seg konserten og det var det viktigste tross alt.

Vel hjemme igjen fikk jeg med meg de siste minuttene av Vikings tap for trønderne, men det som virkelig fanget min interresse var nyheten om at helikoptere flyr halvfulle ut i nordsjøen på grunn av alle tjukkasene som jobber der. Kanskje dere skulle prøve å JOBBE litt der ute? istedenfor å bare sitte på rævva og dytte i dere mat?
Bare et forslag, altså.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer aldri inni den jobbe greia etter 4 uker fri, så derfor blr det mye spising og ingen arbeid..snake

Anonym sa...

Når oljearbeidarane blir feitare går drivstoff-forbruket opp, noko som igjen fører til høgare etterspørsel for olje. Tilfeldig....?

pål øystein sa...

Tjener fett, spiser fett, ser ofter ut som livet ikke er så fett og stemmer stort sett frp.......... Seff blir man "knabben" av det.......

Anonym sa...

plastikk stemmer bare frp, og drikker ribbefett til frokost. Skulle ønske vi vikk skikkelig betalt for et så anstrengende liv.